Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubljeni u regiji

A Crnogorski Oskar otišao je u ruke – Coloniji!

Colonia
Foto: Sergey Zabiyako
1/3
25.02.2014.
u 09:56

Colonia je odabrana za najpopularniju grupu u regiji u anketi u kojoj je sudjelovalo 200 građana iz 12 crnogorskih gradova

Da ih vole i izvan granice Hrvatske, nije tajna, a sada je Colonia kao najpopularnija grupa u regiji osvojila Crnogorskog Oskara.

Priznanje Coloniji dodijeljeno je sinoć u hotelu Splendid u Budvi.

– Lijepo je kada dobijete priznanje u svojoj domovini, no kada ovakvo priznanje dobijete i izvan nje, to je nevjerojatna čast. To nas čini velikima i ponosnima. Ljubav članova Colonije nije tajna, ona traje već drugo i trajat će još jako jako dugo. Ljubav je u zraku - rekla je Indira Vladić prilikom preuzimanja nagrade, zajedno sa Tomislavom Jelićem.

Crnogorski Oskar dodjeljuje Crnogorska kulturna mreža na temelju ankete u kojoj sudjeluje 200 građana iz 12 crnogorskih gradova.

>>Indira zaručena: 'Nikada neću skrivati pravu ljubav'

>>Boris Đurđević i Valerija Novak vjenčali se za vikend?

>>Evo dokaza da je Colonia popularna u Kini!

Foto: Sergey Zabiyako

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije