Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkvačeni tata

A. Banderas kćeri Stelli (13) dopušta veze

Antonio Banderas
Reuters
17.05.2010.
u 18:37

– Ona je jako zrela i nemam namjeru upletati se u njezine veze niti mi smeta što ona ima dečka. Netko će joj kad-tad slomiti srce i iz toga mora naučiti lekciju. To je život, svi smo prolazili kroz to – objašnjava 50-godišnji Banderas.

Većina očeva pribojava se tinejdžerskih godina svojih kćeri i njihovih prvih ljubavi, ali ne i Antonio Banderas. Španjolski glumac ima puno povjerenje u svoju 13-godišnju kćer Stellu i njezin odabir mladića.

– Ona je jako zrela i nemam namjeru upletati se u njezine veze niti mi smeta što ona ima dečka. Netko će joj kad-tad slomiti srce i iz toga mora naučiti lekciju. To je život, svi smo prolazili kroz to – objašnjava 50-godišnji Banderas. Jedan dan u tjednu uvijek je rezerviran za njegovu mezimicu kako bi bio u tijeku s njezinim problemima i brigama.

– Odvedem je na večeru ili u kino i ona mi se svaki put povjeri. Sretan sam što imamo takav odnos – kaže glumac. U razgovoru za časopis People glumac je rekao kako se on i supruga Melanie Griffith ne petljaju u život svoje djece koja su jako samostalna.

– Alexander (24) i Dakota (20), djeca moje supruge iz prijašnjih brakova, a ni naša Stella nisu upali u zamku blještavila svijeta poznatih. Štoviše, mrze taj svijet, što je, po mojem mišljenju, vrlo zdrav način razmišljanja – ponosno kaže Banderas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije