Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.08.2011. u 12:00

Upravo je otkriveno da bivši premijer na ženskom odjelu zatvora u Remetincu dijeli kupaonicu s Vladimirom Zagorcem, koji spava u susjednoj sobi

Ivo Sanader, najvažniji hrvatski pacijent, ne silazi s novinskih stupaca. Upravo je otkriveno da bivši premijer na ženskom odjelu zatvora u Remetincu dijeli kupaonicu s Vladimirom Zagorcem, koji spava u susjednoj sobi. Nevolja je jedino u tome što je tuširanje dopušteno samo ponedjeljkom i petkom, a tek iznimno za velikih vrućina i češće, pišu 24sata.

Sanader ovo ljeto sigurno neće pamtiti po dobru jer ne samo da ne može doći do “Malo vitra” već teškom mukom dolazi i do – malo vode. Za tuširanje.

Primoštenski spin

Petrina kupnjom zlata 
opet “kupio” medije

Stipe Petrina, načelnik Primoštena, višak u općinskom proračunu želi iskoristiti za kupnju 25 kilograma zlata. Nije još kupio ni grama, ali je za Primošten već “kupio” prostor u svim medijima.

Povratak

Predsjednikov brijunski dribling 
sa Šerbedžijom

Ivo Josipović, Predsjednik RH, voli izjavljivati kako “za razliku od svoga prethodnika, ali i ostalih dužnosnika, ne uzima ljetnu stanku” i ne povlači se ni u koju vilu na obali. 
Odmor mu je, kaže, kada uhvati dan, dan i pol, kod sebe doma u Baškoj Vodi. Odmah nakon tog kratkog odmora, Josipović se vratio radnim obvezama na Brijune. 
Tamo je odjenuo službene kratke hlače i majicu pa kao kapetan ekipe Počasne bojne predvodio svoj nogometni tim na službenoj utakmici u vojnoj bazi Peneda. 
S druge strane terena dočekali su ih ljuti protivnici iz kazališta Ulysses, koje su vodili biznismen Danko Končar i Rade Šerbedžija. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a naporan radni dan predsjednik Josipović je zaključio službenim objedom – vojničkim grahom i kobasicama.

Komentara 16

SA
saad
12:29 13.08.2011.

Kada ce Zagorec odgovarati za ratno profiterstvo?Mozda ga je DORH i USKOK zaboravili od velikog posla.

IM
immortella
12:32 13.08.2011.

Edi, budeš li se ti naslađivao na tome što bivši premijer nema vode za tuširanje, jednog dana će te život dovesti na to isto! Proživjet ćeš i ti nestašicu vode za tuširanje. Svakome se njegova zluradost kad tad vrati istom, ako ne i dvostrukom mjerom! Kužiš?!

AL
almocka
15:09 15.08.2011.

Ups, prethodni teks, odnosio se na ovu dvojicu na zenskom odjelu u Remetincu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?