Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.09.2011. u 12:00

Cijena za Maksimir mogla bi biti 300, a za Arenu 1000 kuna. Zbog lavova.

Ivan Turudić, uvaženi i popularni sudac, rekao je u HTV-ovu Dnevniku 3 da je slučaj Ive Sanadera problematičan. Naime, mnoge dvorane za suđenje već su zauzete i bit će još najmanje godinu dana. Turudić kaže da je i pitanje hoće li se Sanaderu uopće suditi jer optužnica prije eventualnog suđenje još mora proći kroz ruke suca istrage i sudskog vijeća. Ako do suđenja ipak dođe, a sudske dvorane budu zauzete, mogli bi Sanaderu suditi na stadionu Maksimir ili u pulskoj Areni. Cijena za Maksimir mogla bi biti 300, a za Arenu 1000 kuna. Zbog lavova.

Što bi bilo kad bi bilo

Rohatinski umanjuje šanse i ostavlja ispod praga

Željko Rohatinski uvjeren je da bi njegov eventualni izlazak na izbore znatno umanjio šanse pojedinim strankama, a neke ostavio i ispod praga. Znači, štete ne bi trebalo biti. Guverneru, što čekate?

Topla ljudska priča

Podmitljivog sina otac izbacio iz USKOK-ova ureda

Davor Novosel još je u srpnju bio policajac i sin Dragana Novosela, drugog čovjeka USKOK-a. A onda je 22. srpnja zaustavio vozačicu u prometnom prekršaju. Prekršaj joj je oprostio, a zauzvrat je vozačica morala otići do bankomata i dignuti 300 kuna. Poslije ga je prijavila, a Davor je suspendiran. Zaradio je i kaznenu prijavu. Jutarnji list donosi i informaciju da je Davor došao u očev ured i da ga je otac doslovno izbacio. Jeste li ikada čuli topliju antikorupcijsku priču?

Posao iz snova

Referent u HŽ-u ima veću plaću od premijerke Kosor

Zlatko Rogožar, predsjednik uprave Hrvatskih željeznica, pojadao se da u toj državnoj tvrtki ima previše nerealnih plaća jer mnogi uživaju zaštitu iz starog kolektivnog ugovora. Tako, primjerice, degradirani šef i dalje prima šefovsku plaću. Rogožar tvrdi da će taj problem riješiti novim kolektivnim ugovorom jer je i njemu nenormalno su da plaće pojedinih referenata veće od plaće predsjednice Vlade. Kaže da takvih nema puno, ali i da je on po visini plaće tek na 24. mjestu. Najveću plaću, kaže, prima jedan referent. Rogožaru, savjetujemo vam da nešto zabrljate pa da i vi postanete “jedan referent”.

Komentara 4

TO
Toni50
15:56 02.09.2011.

Hrvatske muškaračine i njihova balkanska sprdačina na sto načina !

NN
nije nego
17:55 02.09.2011.

Balkanska krčma u vlasništvu Hrvatske.

Avatar seneka
seneka
11:12 03.09.2011.

A da se malo uloži u vlakove i prugu,a ne svu lovu spi.kat a onda daj Jaco,u govnima smo do grla. Ja bi ih onda još gurnuo cipelom.. Apropo Rohe,taj nema teorije u pulitici sam,jedino da se nekom priljepi,pa ga taj stavi na vrh liste u ime starih računa. Možda referent radi manje štete nego Jatza,pa po toj logici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?