Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.02.2011. u 12:00

Dvije mlade Omišanke dobile su sljedbenike u Zagrebu, gdje je netko jajima gađao ulaz u prostorije HDZ-a

Anita Barišić i Kristina Ćurković, mlade Omišanke koje su jajima zasule glavnog tajnika HDZ-a Branka Bačića i njegove dalmatinske uzdanice Peronju, Sanadera i Marasovića pa se udaljile uz oporu poruku “to mi je bila večera”, dobile su sljedbenike u Zagrebu, gdje je netko jajima gađao ulaz u prostorije HDZ-a. Ako se “akcija Kajgana” nastavi, bit će to dobar argument vladajućima da na tragu izjava o “relaksiranom životu” primijete da je našem narodu očito vrlo dobro kada se počeo razbacivati hranom.

Adlešič prodaje kuću koju nije prijavila u kartici
Đurđa Adlešič, nezavisna zastupnica, prodaje kuću u Tomašu i trosobni stan u Bjelovaru za “samo” 60 tisuća eura. U imovinskoj kartici stan je procijenila na 40 tisuća, a kuću u Tomašu nije niti prijavila.

Kerum se pohvalio da je ‘rijetkost u svijetu’
Željko Kerum, splitski gradonačelnik, dao je poduži intervju Televiziji Dalmacija u kojem je političke protivnike slao da “sade koprive i masline”, a sebe je ponovno uzdizao u nebesa. “Ja sam kao osoba toliko atraktivan da novine, kada me objave na naslovnici, imaju 30 posto veću nakladu”, pohvalio se Kerum i dodao da je “rijetkost u svijetu da je netko izabran, a da je tako blizu građanima da ga mogu poslati u onu stvar”. Ideš!

Mesiću propalo druženje s pukovnikom u šatoru
Stjepan Mesić, bivši predsjednik, izjavio je da mu je “teško povezati Gadafija uz nalog za pucanje na prosvjednike u Libiji”. Nakon što je potvrđeno da je baš Gadafi naložio stravičan masakr svojih građana, izjava se pokazala promašenom baš kao i Mesićeva namjera da kao predsjednik Nadzornog odbora Ingre ovih dana posjeti svog prijatelja, pukovnika u šatoru. Za bivšeg državnika velikog iskustva Mesić je pokazao poprilično nerazumijevanje političkog stanja u Libiji, a sama namjera da u vrijeme velike nestabilnosti tog dijela Afrike planira s Gadafijem sklapati poslove kompromitira i njegov poduzetnički talent.

Komentara 17

PP
pero perić
18:03 23.02.2011.

...očekuje se nešto tvrđi materijal, precizno oko i sigurna ruka!

VO
Vorosmart
12:51 23.02.2011.

Možda je INGRI voda do grla,pa se ne gleda na sitnice... Edi care,ti si osvježenje u ovom polužutom listu...Nemoj se družiti s Dujmovićem,Despotom i Pavičićem (Ivkošić radi n-ti kopernikanski obrat) jer će te pokvariti svojim gledanjem u prošlost.

PP
pero perić
17:59 23.02.2011.

...bravo djevojke!...pokušala je \"elita\" nešto duhovito dobaciti kao odgovor..ženska im se okrenila i dobacila kako je to trebala biti večera za njenu gladnu djecu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?