Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.12.2010. u 12:00

Bivši kolega, ministar Šuker vjerojatno bi mu savjetovao da uzme još jedan kredit.

Berislav Rončević, Sanaderov ministar obrane, a neko vrijeme i unutarnjih poslova, još će neko vrijeme moći uživati u svom stanu od 160 četvornih metara s terasom, a potom će se na četiri godine preseliti u državnu ustanovu zatvorenog tipa. Tamo će razmišljati ne samo o tome da će do 78. godine otplaćivati kredit za stan od 300.000 eura već i kako će državnom proračunu vratiti deset milijuna kuna iz afere Kamioni. Bivši kolega, ministar Šuker vjerojatno bi mu savjetovao da uzme još jedan kredit.

Kerum vodi Split samo noću poput Batmana

Željko Kerum počeo je Split voditi poput Batmana. Otkako je “u papučama” izbačen iz stana, danima ga tek rijetki viđaju, ali zato noćnih ukazanja ne manjka, a svjedoci govore da tada dogovara i poslove.

Gradonačelnica povećala sebi plaću pedeset posto

Josipa Rimac, kninska gradonačelnica, zbog prazne blagajne odlučila je prekinuti tradiciju dodjele dječjih darova za Svetog Nikolu, kao i organizaciju dočeka Nove godine na glavnom gradskom trgu. Ako već ne može usrećiti svoje sugrađane, odlučila je usrećiti sebe i povećati si plaću sa 16.297 kuna bruto na čak 25.132 kune. Tko ne voli sebe, kažu, ne može voljeti ni druge pa ne začuđuje što je gradonačelnica krenula od svoje plaće.

Mister tri posto preuzeo vodstvo HŽ-a

Božidar Kalmeta imenovao je za direktora golemog HŽ holdinga Zlatka Rogožara iako su mediji već upozoravali na obiteljski biznis koji ga dovodi u sukob interesa. Rogožar, koji je tri godine bio direktor tvrtke HŽ Cargo, povezan je s obiteljskom tvrtkom Rogožar promet, koja se bavi sličnim poslovima. Glavni partneri Rogožar prometa su HAC i druge državne tvrtke koje posluju s HŽ-om gdje Rogožar kao direktor ima presudan utjecaj. Sam Rogožar u svemu tome “ne vidi ništa sporno” jer je vlasništvo privatne firme prenio na oca Miju, a direktor je sin Rayan. Direktor HŽ-a kaže da ima tek tri posto udjela. Mister tri posto.

Komentara 18

ŠI
šimuka
23:45 07.12.2010.

BRAVO ARIDANA Ovoj dvojici si očitala bukvicu,još im napravi po jedan felacio i sve će bit u redu.

AR
ARIDAN
21:52 07.12.2010.

@Mihac - Staviti svoju sliku na profil kraj Vaše ljepote koju sam vidjela na Vašem profilu, bilo bi ravno samoubojstvu. Nisam Vam ni do koljena ni po ljepoti niti po pameti, pametnice slatka mala! Odsada ću Vašu sliku čuvati kao ikonu na zidu, pratit ću Vaše i Vinkecove komentare na svim forumima i hranit ću dušu nevinu upijajući svaku Vašu riječ, svako Vaše slovo dok ne dođem makar na najmanji dio Vaše intelektualne razine, A ako to uspijem, kao prava čistačica, što je Vinkec pametno zaključio, uzet ću najbližu WC četku i oprati sva Vaša intelektualna sranja! Zadovoljni, muškarčine?! Muški ponos Vam je zadovoljen? I sad se lijepo stisnite kraj svojih presretnih ženica koje su samim činom što Vas imaju ostvarile nemjerljiv dobitak i svoje frustracije liječite na njima i prestanite mene više j.... Kreteni!!!

AR
ARIDAN
19:21 07.12.2010.

@MIHAC - USPUT, prosvjetni sam djelatnik znam poprilično o pravopisu jer mi je to struka, ali na internetu se time ne opterećujem i namjerno ne pazim, nego si dajem oduška, iz duše - USPUT - Vas nisam ništa pitala! Mislimm da je g. Vinkec dovoljno odrastao da se \"brani\" sam i da me \"napada\" sam oko teme oko koje on i ja komuniciramo te da mu ne treba \"Degen\". VAS nisam ništa pitala i bez obzira na pravila \"internetske komunikacije\", ljude koji ovdje pišu poštujem, ako treba i suprotstavim im se kao i oni meni, ali to nikome ne uzimam za zlo, ne shvaćam to osobno, ne zamjeram im i vraćam im istom mjerom (više ili manje uspješno) I SVIMA SE IZ POŠTOVANJA OBRAĆAM SA VI I TAKO ĆU I NASTAVITI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?