Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.04.2010. u 12:00

Njemu i njegovu timu nakon što je operirao oko tisuću pacijenata u Dubrovniku naprasno je otkazana suradnja, a Vrime piše da je potom Bazdan na Facebook profilu napisao da mu se gadi raditi s tim ljudima.

Branka Bazdana, ravnatelja dubrovačke bolnice, tjednik Vrime optužio je za rasistički ispad. Teška optužba temelji se na otkazivanju suradnje poznatom izraelskom liječniku dr. Reuvenu Gepsteinu, inače predstojniku Centra za probleme s kralježnicom u Tel Avivu. Njemu i njegovu timu nakon što je operirao oko tisuću pacijenata u Dubrovniku naprasno je otkazana suradnja, a Vrime piše da je potom Bazdan na Facebook profilu napisao da mu se gadi raditi s tim ljudima. Sporni profil nestao je s Facebooka.

Zašto ministar turizma nije dobio posebnu zadaću

Damir Bajs jedini je ministar u Vladi Jadranke Kosor koji nije dobio posebne upute u sklopu provođenja premijerkina antikriznog programa. On je svoje već odradio kada je maknuo stražnjicu.

Vojnici u slobodno vrijeme okopavaju časniku vrt

Ministar obrane Branko Vukelić ima problema s disciplinom u resoru. General Mareković vozi tajnicu u tenku, a državni tajnik Goršić angažirao je inženjersku pukovniju da uredi centar Goljaka Turanjskih, gdje živi. Najnoviji ispad bilježi Slobodna koja je u Žrnovnici zatekla vojnike u odori kako uređuju okoliš kuće časnika HV-a Vinka Barbarića. U MORH-u tvrde da su vojnici došli dobrovoljno i u slobodno vrijeme. Možeš mislit.

Nesklon materijalnom izgradio palaču od 450 kvadrata

Neven Jurica nije uspio uvjeriti suca da je uz odobrene troškove za reprezentaciju od 700 tisuća dolara morao potrošiti još 120 tisuća, i to bez odgovarajućih računa. Jurica tvrdi da nije kriv jer jednostavno ‘nije sklon materijalnoj koristi’. Pravo je čudo da je ovaj bivši diplomat i pjesnik ‘nesklon materijalnom’ uspio u Dubrovniku izgraditi kućerinu od 450 četvornih metara s bazenom čija se vrijednost procjenjuje na nešto manje od milijun i pol eura. Dok je nemilice trošio državni novac, sa svojom je plaćicom i pjesničkim honorarima Neven Jurica bio štedljiv i eto – cigla po cigla – dubrovačka palača.

Ključne riječi

Komentara 2

AU
autoritet
12:45 25.04.2010.

di je problem? valjda je do gađenja došlo na temelju iskustva rada s tim ljudima.

DO
doktorica
12:46 25.04.2010.

Oni koji su omogućili bogaćenje takovim Juricama trebaju zajedno sa njime u zatvor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?