Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.10.2012. u 12:00

Radin se kao predsjednik spomenutog Odbora složio da u vrijeme interneta ne treba trošiti novac na poštarinu pa će medijima ubuduće pozive slati e-mailom

Furio Radin, vječni saborski zastupnik, podržao je inicijativu da se obavijesti o vremenu održavanja i dnevnom redu saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina radi uštede ubuduće ne šalju poštom, već e-mailom. Radin se kao predsjednik spomenutog Odbora složio da u vrijeme interneta ne treba trošiti novac na poštarinu pa će medijima ubuduće pozive slati e-mailom. Zastupnicima će ipak i dalje pozive slati poštom “jer, vjerujte, neki ne koriste e-mail“. Valjda su sumnjičavi i ne vjeruju u te “novotarije“ poput interneta.

Čačićeva ‘najveća investicija’ samo je kap u moru

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, obišao je gradilište novog Plivina pogona za proizvodnju lijekova u Savskom Marofu i uz širok osmijeh najavio da je to “najveća privatna investicija u ovoj godini“. Ponosno je objavljeno kako će se ovdje, kada pogon bude dovršen, otvoriti 150 novih radnih mjesta. Podatak je to koji lijepo zvuči samo dok se ne dovede u vezu s brojkama koje dolaze s burze rada, gdje se u samo dva-tri sata, koliko je mogao trajati Čačićev obilazak gradilišta u Savskom Marofu, prijavi oko 150 novih nesretnika koji su izgubili radno mjesto. Drugim riječima, Čačić bi trebao svakog dana otvarati od tri do četiri nova pogona da nas izbavi iz gliba.

Josipović predstavio svoj novi skepticizam

Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske, gostujući na Hrvatskom radiju, izjavio je da “promjena možda dolazi“. Zašto „možda“? Promjena sigurno dolazi, samo je prema ekonomskim pokazateljima riječ o promjeni na lošije.

I karlovački župan Vučić ugrabio povlaštenu mirovinu na jedan dan

Ivan Vučić, karlovački župan i predsjednik županijskog HDZ-a, početkom godine otišao je na jedan dan u povlaštenu mirovinu, otkriva Novi list, i potom se, baš kao i zamjenik ministra prometa Zdenko Antešić (SDP), ponovno zaposlio. Time je rezultat u ovom nadmetanju gramzivih između dvije velike stranke izjednačen. “Mislim da ono što je u skladu sa zakonom ne može biti nemoralno“, izjavio je tim povodom strijelac efektnog autogola za HDZ Ivan Vučić.

Komentara 2

EN
EndemskaVrsta
18:45 03.10.2012.

Pučki rečeno, pun mi je k... Radina i ine bulumente profesionalnih manjinaca, parazita na državnom proračunu koji su se proglasili monopolističkim tumačima interesa (svoje?) etničko-kulturne skupine! Na sljedeće izbore izlazim kao zastupnik brkatih Hrvata - manjina smo, zar ne? Drugo, koji će K... Hrvatskoj predsjednik Republike, kad jednostavno ne obavlja ustavnu funkciju??? U kom je smislu aktualni (ne znam zašto ga zovu krepana lignja!?), kao i prethodni (nije mi jasno čime je izazvao kritičare koji ga smatraju jebivjetrom i dangubom???), ikakva korist za Hrvatsku???

KO
korisnik2
14:36 05.10.2012.

gle ga kak zgleda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?