Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.12.2011. u 12:00

Najpoznatiji punac u Hrvatskoj, nije birao riječi o Ivi Sanaderu prilikom saslušanja 7. prosinca u Uskoku.

Ivo Šarić, najpoznatiji punac u Hrvatskoj, nije birao riječi o Ivi Sanaderu prilikom saslušanja 7. prosinca u Uskoku. Slobodna prenosi dijelove iz kojih je jasno da je o zetu govorio kao silno oholoj i bahatoj osobi, a čak ga je izrijekom okarakterizirao kao “pizduna”. Slobodna podsjeća da je Šarić i novinare volio nazivati “pizdunima”, ali to je bilo u neko drugo vrijeme. Dok je još zet bio ugledan i dok je puncu osiguravao parking u garaži splitske policije u susjedstvu stana obitelji Šarić.

Zvone Boban u očekivanju Mamićevog prokletstva

Zvonimir Boban, kapetan Vatrenih iz 1998., zatražio je ostavke Markovića i Srebrića, a prozvao je i Mamića. Time se kvalificirao za epitet “mučko đubre”, a možda zaradi i Mamićevo predbožićno prokletstvo.

Barba Luka proučava Staljinovu biografiju

Luka Bebić, predsjednik Sabora pred umirovljenjem, priznao je u razgovoru za t-portal da piše memoare. Već je skicirao kostur koji još treba garnirati sjećanjima, a zanimljivo je da je u sklopu priprema za pisanje prema vlastitom priznanju “pročitao šest ili sedam Staljinovih biografija”. Uzeo je Staljina, ali dodaje, “mogao sam uzeti i Tita i Tuđmana”. Kakav će to bestseler biti – na tragu Staljina, Tita i Tuđmana – barba Luka.

Đapić se ekspresno vratio u politički život

Ante Đapić, počasni predsjednik HSP-a, tek što se ponovno povukao iz političkog života, oglasio se velikim intervjuom. Najviše je govorio o pravaštvu, a najzanimljivije je da se nakon punih 18 godina osvrnuo na Dobroslava Paragu, osnivača stranke, kojeg je nemilo istjerao iz HSP-a. Sada je Đapiću žao što se razišao s Paragom, a omogućio “nevjerojatan napredak ljudima u HSP-u” mada je Paraga za njih bio “kralj”. O svojim pogrešnim procjenama razmišljat će odmarajući se “na nekoj egzotičnoj destinaciji”, a kasnije će, pogađate, “pronaći model i način da svoje političke poruke lansira u javnost”. Preplanuo od odmora.

Komentara 13

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
13:23 20.12.2011.

Zašto nebi trebalo petljati po obitelji ? Djelili su novce s njime - krivi su! Ja nikad neću zaboraviti gladne ljude što svaki dan kopaju po kontejnerima!

GR
Gradinar
12:41 20.12.2011.

Ne znam koliko je ovo novinarska tema, gadi mi se uopće petljanje po obitelji ( nikada neću zaboraviti snimke supruge Ive Sanadera, kako stopira nepoznate ljude i bježi od novinara) ali - punac ovim pokazuje kako je idiot veći od Sanadera, iako takvoga idiota treba tražiti.

Avatar Svećenik
Svećenik
20:40 20.12.2011.

zašto ovi iz HSP-a nisu đapića proglasili NEČASNIM ČLANOM, a ne počasnim članom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?