Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.04.2013. u 12:00

Naljutio je mještane Starigrada odlukom da ne dopusti gradnju križnog puta na Velikom Rujnu

Želimir Puljić, zadarski nadbiskup i predsjednik HBK, naljutio je mještane Starigrada odlukom da ne dopusti gradnju križnog puta na Velikom Rujnu, visoravni na 900 metara nadmorske visine između Nacionalnog parka Paklenica i Parka prirode Velebit. Inicijator gradnje Višeslav Dokoza za Slobodnu je izjavio da će ipak postaviti prvi križ visok tri i pol metra, težak pet tona, a sve u vjeri da će nadbiskup promijeniti mišljenje. U međuvremenu, graditeljima bi bilo bolje da prikupe sve potrebne dozvole za ovu pozamašnu intervenciju u prostoru.

Nije negativna kampanja, nego su negativne činjenice

Rajko Ostojić, kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika, tvrdi da njegova kampanja na jumbo plakatima \"nije negativna, nego činjenična\". A činjenica je i da je njegov SDP godinama (su)odgovoran za sve te \"činjenice\".

Zadarski suci počeli raditi osam sati dnevno

Željko Rogić, novi predsjednik Općinskog suda u Zadru, natjerao je djelatnike suda da u tri mjeseca 2013. riješe više slučajeva nego u cijeloj prošloj godini. Nevjerojatan porast produktivnosti posljedica je Rogićevih pravila da se kave ne piju do devet, već se u osam počinje raditi, da dnevna pauza nije rastezljiva, a radno vrijeme traje do četiri. Rogić je uvođenjem elementarne radne discipline u sud koji vodi učinio više za rješavanje zaostalih predmeta nego svi pritisci iz Bruxellesa.

Kerum odigrao svih 90 minuta pa napustio teren

Željko Kerum, saborski zastupnik HGS, u sklopu svoje predizborne kampanje za lokalne izbore pojavio se u Saboru prvi put nakon godinu dana i odmah zasjenio aktivnije kolege. Kamere su zabilježile kako pije kavu s Jadrankom Kosor, kako na saborskim materijalima črčka \"križić-kružić\", a očekivalo se i da prvi put izađe za govornicu jer se pohvalio kako je u automobilu pripremao govor. Na žalost znatiželjnika, nakon što je sat i pol proveo u Saboru, splitski je gradonačelnik odustao od izlaska za govornicu, napustio Markov trg i prošetao se do nedalekog Cvjetnog trga. \"Umoran je\", opravdala ga je sestra Nevenka Bečić. Nije lako 90 minuta odigrati u Saboru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?