Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.09.2011. u 12:00

Samo dva mjeseca prije izbora, kao državnog tajnika za investicije odlučio je zaposliti Domagoja Juričića

Domagoj Ivan Milošević, potpredsjednik Vlade za privlačenje investicija, ostvario je svoj prvi uspjeh otkako je potkraj prošle godine preuzeo visoku funkciju. Nije, doduše, privukao neku novu investiciju, nego novog državnog tajnika. Samo dva mjeseca prije izbora, kao državnog tajnika za investicije odlučio je zaposliti Domagoja Juričića, koji je do sada bio odgovoran za projekte Hitro.hr i Hitrorez. Tandem Domagoj & Domagoj sada može krenuti u hitro privlačenje ostalih pomoćnika, savjetnika i tajnica.

Vesna Škare-Ožbolt 
vraća se korijenima
Vesna Škare-Ožbolt, predsjednica DC-a, mogla bi se s cjelokupnim članstvom svoje stranke vratiti u HDZ, najavljuju mediji. Zlobnici primjećuju da bi za taj transfer bio dovoljan jedan autobus.

Na Korčuli prevarili urednika Le Figaroa
Ivan Letessier, francuski turist, došao je u Korčulu uvjeren da je dovoljno što je sobu rezervirao internetom. Nije bilo, jer su u hotelu “Korčula” rekli da su sve sobe zauzete i Francuza smjestili u privatni apartman bez prozora i klime. Nije dobio ni doručak, a sve su mu naplatili 132 eura, kao da je spavao u hotelu. Letessier je slučajno urednik francuskog Le Figaroa i sve je to objavio. Eh, da su samo znali da je novinar...

Bebić bi o svom odnosu sa Šeksom napisao roman
Luka Bebić, predsjednik Sabora, dao je veliki intervju za Slobodnu Dalmaciju u kojem potvrđuje da je u kontaktu sa Sanaderovom obitelji, a objašnjava i svoj složeni prijateljsko-politički odnos s kumom Vladimirom Šeksom. “Moj odnos sa Šeksom u dvadeset godina pravi je roman”, tumači barba Luka, a potom dodaje i detalj iz ovogodišnjeg poglavlja. Došao Šeks posjetiti Bebića u bolnicu, a predsjednik Sabora čim ga ugleda obrati mu se bez okolišanja: “Vlado, što si požurio? Misliš da ću odapeti pa da se odmah ubaciš u moju fotelju?” Ako Luka Bebić ikada napiše taj roman o svom odnosu s kumom, mogao bi biti i humorističan.

Želite prijaviti greške?