Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.10.2010. u 12:00

Jasno vidim Vesnu Pusić kako bojkotira sastanak tako što je prisutna na njemu.

Vesna Pusić došla je na sastanak koji je u Vladi sazvala premijerka Kosor, na temu završetka pristupnih pregovora s EU. Kako opozicija bojkotira sastanak, objašnjeno je da Pusić nije prisutna kao predsjednica Kluba zastupnika HNS-a, već kao predsjednica Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU. Za Vesnu Pusić to je “jasna pozicija” jer HNS “nije prisutan na skupu”. Iskreno, nije mi jasna ni pozicija ni opozicija. Ali jasno vidim Vesnu Pusić kako bojkotira sastanak tako što je prisutna na njemu.

Kirinov luksuz na virovitički način
Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice, izjavio je da oni koji parkiranje plaćaju mobitelom trebaju biti spremni kartu platiti i pedeset posto skuplje jer je to “luksuz”. Sad znam da i ja vodim luksuzan život.

Generalu nema tko da napiše račun
Pavao Miljavac, bivši ministar obrane, general i šef Glavnog stožera OS, upustio se u poduzetničke vode, ali je nagomilao dug od dvadeset milijuna kuna, piše Novi list. Toliko je general Miljavac dužan samo Hrvatskim šumama, koje su mu godinama isporučivale robu, sirovinu za parket, što nikada nije naplaćeno iako već devet mjeseci postoji i pravomoćno ovršno rješenje. Za generale očito ne vrijede odredbe o plaćanju u roku od 60 dana.
 
Povratak u socijalizam na trošak države
Zvonko Šegvić, sindikalni guru iz splitskog brodogradilišta, osmislio je novi plan spašavanja brodogradnje. Prijedlog zbijen u tri članka po desetak redaka svodi se na ideju da država još jednom sanira brodogradnju, odnosno uloži približno 25 milijardi kuna, a potom škverove prepusti radnicima. U razgovoru za Globus Zvonko Šegvić je objasnio da je najbolje da radnici sami sebe kontroliraju, pa “ako to i jest socijalizam, što je u tome loše ako je to najuspješniji model”. Bio je to toliko uspješan model da se zbog neefikasnosti raspao prije dvadeset godina i napušten je u cijelom svijetu osim u Sjevernoj Koreji.

Komentara 2

MA
mar06mir
00:51 30.10.2010.

Vesna Pusic je najveca tuka u hrvatskoj politici, kcer svoga glupog oca i sestra svoga jos glupljeg brata. Ne zasluzuje nikakavu medijsku paznju.

OB
-obrisani-
12:25 02.11.2010.

Sastao se Mate, varioc iz Brodosplita, u Amsterdamu sa Marius van Bouwdijk-om da dogovore gradnju novog \"Juice\" tankera za Maroius-ovu veliku tvrtku. I na pitanje Marious-a, što Brodosplit nudi povoljnije u odnosu na konkurente, Mate mu odgovara, \"Oš ti jednuu kurvu iz Splita ?\" Ako nećeš kurvu moraš znati da ako vi ne budete gradili kod nas, mi ćemo obnoviti dobre odnose sa USSR. Pa se vi poslije na zapadu češkajte po glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?