Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.01.2013. u 12:00

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a, uspio je gotovo istodobno diplomirati, magistrirati i doktorirati

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a, uspio je gotovo istodobno diplomirati, magistrirati i doktorirati, što je protivno svim postulatima suvremene fizike, ali ne i hrvatskog sustava visokog obrazovanja.

Slobodna je otkrila da je Prgomet 1994. upisao 9. semestar osnovnog studija medicine u Zagrebu iako je još 1993. na istom faksu upisao magisterij, a već 1996. je tamo i doktorirao. Istodobno je završio četiri godine specijalizacije, radio u bolnici i skupio četiri godine braniteljskog staža. Zaslužio je i počasni doktorat iz fizike – dokazao je da su vrijeme i prostor posve zakrivljeni.

Jalnušima na znanje

Dobra mjesečna primanja imaju šest znamenki

Miroslav Bunić, suvlasnik i predsjednik uprave Zagorja Tehnobetona, nad kojim je USKOK pokrenuo istragu, široj je javnosti bio relativno nepoznat, iako je prijavljivao mjesečni dohodak od nevjerojatnih 741.000 kuna. Jutarnji je taj podatak iskoristio da primijeti kako je to viši mjesečni dohodak od Ivice Mudrinića (138.000 kuna s uključenim bonusom), odnosno Emila Tedeschija, Franje Lukovića i Bože Prke (90.000 kuna bez bonusa). Jalnušima na znanje.

Olakšanje uz cenera

Vlahušićev poučak-najbolji biznis je biznis u nuždi

Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik, razvija novi model biznisa. U gradnju javnih WC-a ulupao je četiri milijuna kuna, a korištenje će naplaćivati 10 kuna. Nakon pola milijuna nuždi, bit će milijun kuna u plusu.

Nova formulacija stare izjave

Mesić pojasnio izjavu da smo \"pobijedili 10. travnja\"

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, u razgovoru za Novosti osvrnuo se na poznati istup u Australiji u lipnju 1992. dodavši da se njime ne ponosi jer izjave \"nije dobro formulirao\". Mesić je tada u Sydneyu ostao zapamćen po izjavi \"pobijedili smo 10. travnja\".

Mesić danas objašnjava da se nije snašao kako treba, ali i što je zapravo htio reći. \"Htio sam reći da je pobjeda u 2. svjetskom ratu pripala onima na strani saveznika, ali da smo svi zajedno bili i protiv Kraljevine Jugoslavije pa smo u tom smislu općenito pobijedili\", tumači sada Mesić. U tom smislu i općenito govoreći, tek sad nije jasno što je pjesnik htio reći osim da je on uvijek na pravoj strani.

 

 

 

 

Komentara 16

JV
j.vojvoda
12:58 19.01.2013.

Gosp. Jurkovicu, dali ste pitali "antifasistu" gradjanskog predsjednika, kako je, i u kojem muvingu izgubio cek na 50000 AUD, koji su hrvati Australije, po njemu, poslali kao pomoc hrvatskoj vladi. Dali se taj cek pronasao, dali ga je netko izz Australije trebao, doci i pronaci, u Hrvatskoj, i kakav je konacni rasplet te afere.

ZJ
zivot je lijep
13:28 19.01.2013.

Ova saga protiv dr. Prgometa je potpuno neargumentirana. Jeftino politikantstvo, bez argumenata.

FA
Fantom47
16:15 19.01.2013.

Interesantno je kako se HDZ, odnosno Karamarko riješava Prgometa, preko dosjea, pa preko novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?