166 13°C
 • HaryHole33:

  G Ivane, Vama, Svaka čast. Ali ja vidim problem u Vašoj suradnji sa Večernjim. Vi iG Ivkošić služite ,samo kao smokvin list. kako bi VL " slovio" kao " desni". U Uskrsnom OBZORU glavni urednik G Gerovac je pronašao " ... prikaži još! religijski totalitarizam" namjerno, za najveći katolički blagdan. Osim što je kroničmi komunjara ( Bolje rob nego grob) on sa sigurno veselio uništenju Nottre Dame, jer spada u totalitarizme. U tom broju " notorna" Dalija nas brani od ustašizacije Hrvatske. Znam, da se mora zaraditi za kruh,ali je sramotno pisati za takav list. Ja sam odmah otkazao pretplatu na taj list, koji je postao obićno smeće.

 • Jania:

  Ne trebamo se toliko čuditi Francuzima. Ipak su oni krvavom revolucijom koju i danas slave skoro u potpunosti istrijebili svoje plemstvo i intelektualnu elitu. Državom upravljaju potomci prostaka. Današnje stanje i odnos prema duhovnim vrijednostima su sami po sebi razumljivi.

 • Avatar J.M.
  J.M.:

  Još jedan wannabe statističar. Da se nekim čudom u tolikom broju vandaliziraju francuske džamije, takva statistika bi se čudila što ima toliko džamija. Jedino što nije čudno je - pedofilija unutar vrhovne moralne ustanove.

Još iz rubrike Premium

Ilustracija
4
marinko jurasić

Medijska histerija stvorila Facebook-osvetnike

Andrej Plenković
Mislav Šimatović

Udovoljio interesnim skupinama i izbjegao izbore

Plenković u Saboru
ANALIZA

Veće plaće onima koji povećaju produktivnost

9