68 24°C
 • HaryHole33:

  G Ivane, Vama, Svaka čast. Ali ja vidim problem u Vašoj suradnji sa Večernjim. Vi iG Ivkošić služite ,samo kao smokvin list. kako bi VL " slovio" kao " desni". U Uskrsnom OBZORU glavni urednik G Gerovac je pronašao " ... prikaži još! religijski totalitarizam" namjerno, za najveći katolički blagdan. Osim što je kroničmi komunjara ( Bolje rob nego grob) on sa sigurno veselio uništenju Nottre Dame, jer spada u totalitarizme. U tom broju " notorna" Dalija nas brani od ustašizacije Hrvatske. Znam, da se mora zaraditi za kruh,ali je sramotno pisati za takav list. Ja sam odmah otkazao pretplatu na taj list, koji je postao obićno smeće.

 • Jania:

  Ne trebamo se toliko čuditi Francuzima. Ipak su oni krvavom revolucijom koju i danas slave skoro u potpunosti istrijebili svoje plemstvo i intelektualnu elitu. Državom upravljaju potomci prostaka. Današnje stanje i odnos prema duhovnim vrijednostima su sami po sebi razumljivi.

 • Avatar J.M.
  J.M.:

  Još jedan wannabe statističar. Da se nekim čudom u tolikom broju vandaliziraju francuske džamije, takva statistika bi se čudila što ima toliko džamija. Jedino što nije čudno je - pedofilija unutar vrhovne moralne ustanove.

Još iz rubrike Premium

Siniša Jurković
32
Siniša Jurković:

'Za intervencije izvan Hrvatske spremno je 1200 naših vojnika'

Facebook
Goran Gerovac

Na društvenim ste mrežama 24 sata. Osim banalnosti blebetanja možete proizvesti i banalnost društvenog zla

Donald Trump
Silvije Tomašević

Biste li kupili polovni auto od Trumpa?

5