Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tko će razraditi strategiju demografije kad za to nema sposobnih ljudi

16.08.2021. u 17:00

Zar se u državi i društvo toliko toga na bolje promijenilo da nam demografska politika više nije u prvome planu? Upravo suprotno, demografski pokazatelji su nikad lošiji

Komentara 4

BI
Borg i Hrvati
17:57 16.08.2021.

"Zar se u državi i društvo toliko toga na bolje promijenilo da nam demografska politika više nije u prvome planu?" Ja se ne mogu sjetiti da je demografska politika od kada je Hrvatska samostalna ikad bila u prvom planu. U prvom planu su uvijek bili mutež, metež i korupcija. Kao i sada.

AV
Avimm
06:43 17.08.2021.

Za djecu netreba plana,iskljuci internet 2mj,struju i telefone i vidjet ce politicari kako se popravlja slika Hrvatske.

AN
Anaid
18:16 16.08.2021.

Najbolja demografska mjera je ekonomski razvoj i kvalitetna socijalna politika obitelji ( primjer Svedske); da bi se do toga doslo, osim povoljnih vanjskih okolnosti, treba imati elite koje brinu o javnom i drzavnom interesu, znaju promisljati i planirati unaprijed, a mi to nemamo. Nasa filozofija je use, nase i podase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije