Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
13 5°C
 • Avatar J.M.
  J.M.:

  Teško li je "mentalnom sklopu" koji svaki današnji neuspjeh bijesno opravdava nesalomljivim "nasljeđem" poraženih vremena. Svako ugrožavanje pobjedničke većine opravdava golemom moći poražene manjine. Svako nepriznavanje savršenstva pobjedničke ideje objašnjava nesavršenstvom poražene, neuništive ideje. Teško je to, ali pobjednik mora ... prikaži još! pisati - pobjedničku povijest.

 • Avatar krcedolac
  krcedolac:

  " mentalni sklop koji nas još blokira"(!?).... korumpirana, pokradena,opljačkana, rasprodana zemlja na rubu kolapsa u kojoj ništa ne funkcionira; od uništene ekonomije, sudstva, zdravstvene zaštite , zemlja klijentelizma i rodijačkog kapitalizma,koja je postala plijenom i lenom političke mafije nesposobne za ... prikaži još! pokretanje proizvodnje bilo čega,, koja čeka čudo; spas od tuđeg novca i pameti, Kineza ili europskih fondova , uhljebistan iz kojeg kojeg se bježi i koja se prazni, zemlja u kojoj nema mjesta za sposobne i pametne, zemlja koja djecu više ne rađa i u kojoj se djeca ubijaju...nasljeđe Titoizma!? BDP iz vremena socijalizma još uvijek san nedosanjani!

 • Santo_CavernicoIo:

  autor članka je evidentno HDZ-njara, koji pokušava relativizirati stvari, zamutiti vodu i prikriti tragove i prave aktere milenijske pljačke i privatizacije i potpunog uništenja Hrvatske kao države i društva.

Još iz rubrike Premium

Radnici na gradilištu
BORISLAV RISTIĆ

Ako Vlada hitno ne rastereti gospodarstvo, očekuje nas više od pola milijuna nezaposlenih

Potres u Zagrebu
BORIS BECK

Kada izgubimo budućnost, sasvim je nevažno tko smo i što smo

4
Vili Beroš
MIRKO GALIĆ

U krizi nema lijevo i desno. Vodi se bitka za ljudske živote