Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Što stoji iza novih prijedloga reforme u BiH: 'Zakonito varanje Hrvata i uvod u podjelu zemlje'

Pixsell/Pixabay
01.11.2021.
u 09:58

Predložene reforme u pravom su smislu pravno-politička blasfemija jer bi izbrisale nazive konstitutivnih naroda u Domu naroda i podržale dominaciju Bošnjaka

Ključne riječi

Komentara 94

DU
Deleted user
10:28 01.11.2021.

Hrvati kao najmalobrojniji narod traže minimum, a to je da smiju izabrati svojeg legitimnog predstavnika u vlasti i ništa drugo. Ispod toga se ne smije ići bilo pod kakvu cijenu.

KU
Kultura
10:16 01.11.2021.

Tudjmana optuzuju za podjelu bosne kao da se bosna nije sama podijelila. A Hrvati su u bih parlamentu digli ruke za neovisnu bosnu i sad su protjerani iz te bosne. A muslimansko hvala za pomoc u ratu, za prihvat izbjeglica, zbrinjavanje ranjenika i naoruzavanje je proglasavanje Hrvata agresotom. Zato nikad dole mira nece biti.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:43 01.11.2021.

Federacija na dvije federalne jedinice i neka svaka bira svoga člana Predsjedništva i predstavnike u Dom naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?