Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nogometaši su se vratili s Eura, ali vratit će se oni i na Trg bana Jelačića

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Goran Stanzl/PIXSELL
02.07.2021. u 10:10

Ljubav za nogomet u naravi je Hrvata, u njihovom katoličkom odgoju u kojem se - u odanosti igri, klubu i reprezentaciji - sjedinjuju težnja za slobodom i igrom i poniznost pred Bogom, igrački, navijački eros i vjernička skrušenost

Komentara 15

Avatar yumamic
yumamic
10:35 02.07.2021.

"u odanosti igri, klubu i reprezentaciji - sjedinjuju težnja za slobodom i igrom i poniznost pred Bogom" Zašto onda živiš nevjenčano s razvratnicom i time pljuješ po kršćanstvu? Sjeti se kako si u komunističkom stilu napao Crkvu i Bozanića kadaa tii je krizizirao Partiju u onom govoru "grijeh struktura".

VI
Vivian
17:06 02.07.2021.

Vratit ce se nasi 'Vatreni' na Trg Bana Jelacica, ali tek onda kad budu sigurni da im drugovi ne iskljuce struju !

LA
lak0
10:24 02.07.2021.

Zašto iza svakog dobrog članka ili kolumne vrag ne da svojima mira pa se (kao Muhvić) odmah nabacuju blatom? Naravno, najslađa im je meta Crkva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije