Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: LUAN STAROVA

'Nijedna granica u Europi nije izbrisana. Nacionalizmi posežu za njima jer misle da su spas'

05.11.2021.
u 17:22

"Na Balkanu, i u Europi, sve je počinjalo od granica. Bile su poput strašila za ptice, samo što se radilo o čitavim obiteljima i generacijama. Svaki izbjeglica nosi je tako u sebi. On misli da će ona prestati živjeti, ali sve one još postoje kao mitska sila koja vuče prema dubini Zemlje", kaže između ostalog u intervjuu za Večernji list pisac Luan Starova.

Komentara 5

PA
PapaZooro
17:38 05.11.2021.

Nacionalizam je ljubav unutar obitelji,naroda.Mržnja i zlo je anacionalno.

KU
Kultura
17:32 05.11.2021.

Zakljucak je, nisu opasni nacionalizmi opasan je hrvatski nacionalizam. Pa pogledajte do cega nas je doveo hrvatski nacionalizam, izgubili smo nikad prezaljenu jugoslaviju.

Avatar Idler
Idler
18:26 05.11.2021.

Nacionalizam ni nit nacizam nit šovinizam...nacionalizam smeta sam onima kaj bi malke vu tuđem dvorištu...jer svog nit nemaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?