Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kome treba “Festival slobode” u državi s (pre)liberalnim mjerama?

22.09.2021. u 13:22

I sve to u Hrvatskoj, gdje cijepljenje protiv COVID-19 nije obavezno, u državi s uspješnom turističkom sezonom, s otvorenim kafićima i restoranima, koja u gotovo dvije godine nije upoznala policijski sat ni potpuni lockdown

Komentara 8

ST
sttipe
19:59 22.09.2021.

Jel vam sad jasno zašto tribamo lustraciju? Zato da ih za 2-3 godine ne bi bili prisiljeni s.aknit po principu ili oni ili mi!!!

Avatar @promatrač
@promatrač
15:52 22.09.2021.

Zločinci, što mislite, da možete brisanjem i cenzurom skriti svoja nedjela kao i vaših bjelosvjetskih mafijaša naredbodavaca koji vas plaćaju. KOSOVO: Cijepljenje iz straha zbog gubitka posla-23-godišnjakinja je umrla dva dana nakon što je primila Pfizer cjepivo. U tamošnjem gradugradu Drenasu 23-godišnja Zarife Imeri srušila se prošlog ponedjeljka i nedugo nakon toga umrla-manje od tri dana nakon prvog cijepljenja cjepivom Biontech / Pfizer (Comirnaty). Prema izjavama njene obitelji, nije imala nikakvih prijašnjih bolesti. Unutarnje krvarenje spominje se kao razlog smrti u medicinskim izvješćima. Kažu da je Imeri unaprijed bila pod velikim pritiskom svog poslodavca, koji joj je prijetio : Ako se ne cijepi, bit će otpuštena.

DU
Deleted user
14:28 22.09.2021.

Budalama ne treba, pametnima koji vide sto se dogada treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije