Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što je pravi razlog sukoba? U pozadini je borba Krstičevićevih i Kotromanovićevih klanova

24.10.2021. u 08:26

Naš predsjednik Zoran Milanović naizgled nema puno ovlasti, no sasvim dovoljno da, ustraje li, može uspjeti proizvesti i ustavnu krizu. Stoga, ono njegovo “Sve ću blokirati” i “Ovo će ih skupo koštati” ne treba shvatiti olako. Premda se smatra da Milanović ipak neće biti kadar proizvesti ustavnu krizu u zemlji, neki se ipak ne bi začudili da kao proizvod sukoba oko umirovljenja brigadira Burčula ipak nastane kriza, čak i ustavna. Zamislivo je, dakle, da Milanović blokira sva odlučivanja koja su u njegovoj domeni, a to su sva imenovanja u području obrane i vojske, tajnih službi i diplomacije. Razlog za konflikt su sadašnja i buduća kadroviranja u zapovjednoj strukturi, u kojoj još postoje “Krstičevićevi” i “Kotromanovićevi” kadrovi, a drugi je da predsjednik želi uvid u financije

Komentara 40

SE
serafin002
10:06 24.10.2021.

Kortonmanović i Milanović leva su mafija koji između ostalog nisu procesuirani ni odgovarali za pljačku u aferi MIG-ovi, uz to za Krstičevića, Norca i slične znamo da su hrvatski generali

PI
Pišmevrit
09:15 24.10.2021.

Krsticevic- Kotromanic kadrovi. Dajte to lijepo pojasnite ljudima i nazovite stvari pravim imenom. Hrvatski- Jugoslavenski kadrovi.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:20 24.10.2021.

Milanovic je stvarno lijeva katastrofa za hrvatsko drustvo. Jos deset puta gore je samo jos to da ima toliku podrsku od onih koji bi trebali biti kriticni i koji pisu o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije