Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Europo, ne kukaj zbog talibana, probudi se i sredi svoje dvorište

25.08.2021. u 19:42

Danas su i najveći optimisti među idealistima prisiljeni priznati da je 'civilizacijska misija' nation buildinga propala

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Majkomoja
20:55 25.08.2021.

Dobar Miro

DI
dino85
21:12 25.08.2021.

Što smo ih dirali, ljude koji su navikli imati puno sinova, koji su trebali biti oslonac u starosti a očevo blago u mladosti, koji su trebali povećavat imetak bilo u stoki bilo u zemlji i braniti imetak. Nekad bilo i kod nas, žene su rađale sinove da bi se održala kuća i da bi imao tko radit na zemlji dok nije došla industrijalizacija pa nam mic po moc uzeše dijecu i ne stadoše na vrijeme već su toliko daleko tjerali da nam je danas mortalitet veći od nataliteta o propadanju cijelih nacija da i ne govorimo.

VA
valerijan
19:50 25.08.2021.

Miro je u pravu da trebamo srediti svoje dvorište, a u našem dvorištu su to komunjare, nasljednici titovih talibana , najvećih zločinaca Europe nakon rata koji su čak zazidali stotine ljudi, žena, djevojaka, maloljetnika u napuštenim rudnicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije