127 28°C
 • stefj:

  Što drži EU na okupu? To je bar jednostavno: novac i interesi... A koji to antifašizam drži EU skupa? Razne lijeve međunarodne povezane udruge sigurno nisu EU. A i one koriste floskulu fašizma jer jednostavno nemaju argumenata... Koja su ovo ... prikaži još!o naklapanja u tekstu... A zanimljivo da niti jedna ta lijeva udruga nije našla za shodno prosvjedovati nakon maltretiranja za Novu godinu u Kelnu, nakon silovanja 15 godišnje djevojčice, kao niti nakon ovog zadnjeg ubojstva. Niti država nije reagirala adekvatno... Najbolje je bilo suđenje, kada imigrantu ne mogu odrediti godine, pa mu sude ko maloljetniku da dobije manju kaznu...

 • ddh:

  Degutantno je, kad ljevicar iz Hrvatske pocinje svadronirati o tome, dali je Europa ujedinjena ili sto je to Europa kao pisac ovog clanka. Europa smo svi mi Europljani koji se ne odricu svoje maticne nacije, ali cjene i one druge ... prikaži još! i razlicite koji jednako tako ili slicno zive. Evropa i evropsko zajednistvo, je zajednistvo civiliziranog svijeta koji cijeni i postuje evropske civilizacijske vrijednosti poput zastite ljudskih prava, prava na vlastito misljenje i slobodu, koje cijeni i to, da Evropa zivi na principima ucenja po Isusu Kristu. A t.zv. "antifasizam" onakav kako ga interpretiraju pisac ovog clanka i kako bi ga zeljeli zivjeti ljevicari u Hrvatskoj je u prvom redu ideolosko jednoumlje, sirenje mrznje i netolerancija prema onima koji drukcije misle. Taj "antifasizam" je ubijanje i progon neistomisljenika, vrijedjanje ljudskog dostojanstva i sukcesivno stvaranje mitova mrznje i zla, kako to u Hrvatskoj prakticiraju lijevi mediji (97% svih medija u Hrvatskoj su izrazito lijevi mediji) ili razni Klasici, Jakovine; Puhovski ili Goldsteini, te t.zv. stranke ljevice. Ta zelja za Evropom slobode, Evropom ravnopravnosti i zasticenih ljudski prava su bili i glavni motivi koji su Evropu ujedinili protiv nacizma, fasizma i kasnije komunizma. Za to su se borili Churchil i de Goele i Adenauer. Protiv te Evrope ljudskih sloboda su bili Staljin i Ulbricht ili Tito cije ucenje vjerno i danas prenose njrgovi poklonici skupljeni u ljevici Hrvatske.

 • Avatar AG_Matoševac
  AG_Matoševac:

  Gerovac kao i obično prica gluposti. Njegovi komunisti su 23.08.1939 s nacistima sklopili savezništvo i raskomadali Poljsku. Da, nikad veće jedinstvo.

Još iz rubrike Premium

Split: Ultra Angels zabavljaju publiku uz nastupe DJ-a
3
Darko Pavičić

Voda s Ultre pokazala pravo lice Crkve

Ursula von der Leyen
Tomislav Krasnec

Za EU nije dobro da predsjednica Komisije nije u stanju odgovoriti na pitanje jednog Sinčića

4
HNS predstavio kandidate za EU izbore
Renata Rašović

“Molim tajnicu Vlade da pripremi odluku za HNS”

2