Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MIRKO GALIĆ

Dvije opasne stvari ruše Hrvatsku. Milanović jednu ne može podnijeti

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
06.11.2021.
u 14:22

Znalo se i dosad koje dvije pohlepe od prvih dana ugrožavaju Hrvatsku: prva je pohlepa za novcem, ona ubija moral nacije, a druga pohlepa za vlašću, ona uništava autoritet države. Sad je potvrđena i treća pohlepa, za jeftinom, a zapravo skupom slavom; nije najgora, ali najviše boli ljude koji nemaju ni novac ni vlast ni slavu. Hrvatska sebi dopušta sve ono loše što ozbiljne države uspješno izbjegavaju: razvija do paroksizma netrpeljivost među vladarima, uvlači vojsku u sukobe civila, blokira vitalne državne institucije koje drže vezu sa svijetom i navlači građane da se uključe u dramolet u kome, s razlogom, ne žele sudjelovati.

Komentara 7

TI
TihomirMajić
16:05 06.11.2021.

G.Galiću, Milanović podržava Dodika, a ovaj negira genocid u Srebrenici. Dakle, indirektno, i Milanović kao predsjednik Hrvatske, negira genocid u Srebrenici.

ST
stefj
16:11 06.11.2021.

A jedno je pohlepa za novim veleposlaničkim mandatom... Ili više njih. To spada i ovu pohlepu za novcem ili slavom?

PE
Perspektivan
17:37 06.11.2021.

Ovo je sve bilo ocekivano pobjedom milanovica na izborima. Cekao i docekao priliku da se Plenkiju i hdz-u revansira za sve ono sto su mu radili dok je bio premijer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?