Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKOK-ove tajne snimke

Bukovčeva žena mužu: Nešto ti se može dogoditi, a onda će mi Patrik prvi zakucati na vrata i tražiti svoj novac

07.08.2021.
u 10:16

Šegotu sam ulovio s prstima u pekmezu... Točno znam koliko je ‘čvaknuo’, jadao se Bandić vozaču

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
12:38 07.08.2021.

Omća se steže samo to je bitno. Želim svim kriminalcima i korumpiranim državnim službenicima NEmiran san i strah do zakonske presude.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
10:41 07.08.2021.

Baka na samrti kaze svom unuku: ostavljam ti svoju farmu s velikom vilom, ergelom konja, ostalim objektima i 3.576,456 dolara!!! Odusevljeni unuk kaze, vaooo nisam znao da imas sve to bako, a gdje je to?!? Baka kaze na mobitelu, igrica se zove Farm City!

DU
Deleted user
14:53 07.08.2021.

Dakle, ako novinar ne laže netko dila spise o istragama koje su u tijeku. Ako smo pravna država, netko treba u zatvor zbog tih objava. Ili novinar ili njegov ,,izvor,, Pa ko radi u tom USKOKU? Tako godinama. Narod sese zabavlja istragama koje moraju biti tajne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?