Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 -1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • domagoj1492:

    Neki su popušili u ratu, i sad bi da se oplakuju njihove žrtve. Nisu imali volje za oplakivanja kada su bili jači i kada su razarali Vukovar.

  • Spiro:

    Zašto predstavnici hrvatskih Srba ne kažu jasno da je Srbija izvršila brutalnu agresiju i da je to uzrok rata? Svako iskazivanje počasti hrvatskim žrtvama bez toga je potpuno licemjerno. Treba komemorirati svaku žrtvu jer je svaki zločin zločin bez obzira ... prikaži još! koja strana ga je počinila, ali svakako treba napomenuti i brojke da se jasno vidi da su zločini agresora višestruko brojniji. 5.8. je Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti i kao takvog ćemo ga slaviti dok je god svita i čovika.

  • neboiznadzagreba2:

    5.8. I 8.5., kao da riječi mama,tata, ljubav, pobjeda, poraz pretvorimo u brojeve iza kojih ništa ne stoji i kažemo da mi to slavimo, ta nije Hrvatska još pokojnik da komemorira sebe i svoje pobjede, žaluje u dan radosni; Dan ... prikaži još!i; Dan pobjede je ono što mu ime kaže i obilježava se prigodno a ne komemorira. Ovo rušenje spomenika, prepuštanje zaboravu herojstva, vrednovanje osoba i zbivanja u maniri plitke političke korektnosti neće, nadam se, zaživjeti jer ćemo, u protivnom, i Leonidu obilježitii tek kao tamanitelja Perzijanaca i kralja Sparte, jedne nedemokratske države, i tražiti da se Grci ispričaju Irancima.

Još iz rubrike Premium

COVID 19
3
Marinko Jurasić

U Europi 25% zaraženih manje, u Hrvatskoj 45% više

Hrvatska prvi dan u mini lockdownu, zatvoreni kafići i restorani
Tomislav Krasnec

Epidemiološke brojke mogu postati još gore prije nego što budu bolje

Zagreb: Gradonačenik Bandić dolazi na otvorenje 7. Dana Slavonije
Zagreb osuđen na Bandića?

HDZ važe koliko će granatirati donedavnog saveznika, a SDP hoće li srušiti Bandića ili dobiti svoga gradonačelnika

6