Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.12.2012. u 12:00

Zoran Milanović, hrvatski premijer, ne jednom spustio se niz Sljeme zavojitom cestom biciklom u krivom smjeru. Po novom zakonu, od 1. siječnja svima koji voze u krivom smjeru prijeti i do tri godine zatvora, ali premijer može biti miran.

Zoran Milanović, hrvatski premijer, ne jednom spustio se niz Sljeme zavojitom cestom biciklom u krivom smjeru. Po novom zakonu, od 1. siječnja svima koji voze u krivom smjeru prijeti i do tri godine zatvora, ali premijer može biti miran.

Ne zato što je premijer, nego zbog uvođenja instituta beznačajnog prekršaja u zakon. Po riječima ministra Miljenića, “vožnju biciklom u suprotnom smjeru ulicom koja nije prometna” tužitelj može zanemariti pa se čini da je zakon skrojen tako da premijer i dalje bezbrižno može voziti u krivom smjeru.

Stop masturbaciji: Plitkim argumentima o dubokom poremećaju

Damir Stojić, studentski kapelan, aktivno se uključio u medijsku borbu protiv spornih dijelova zdravstvenog odgoja u hrvatskim školama. Uz poznate teze, Stojić upozorava da će se učenicima govoriti da masturbacija nije štetna. “To nije istina”, govori studentski kapelan u Jutarnjem listu i poziva se na neimenovane psihijatre koji kažu da su osobe koje kompulzivno masturbiraju “duboko poremećene”. E, to se zove plitka argumentacija.

Baukova matematika: Lakše je ukinuti 21 županiju nego 429 općina

Arsen Bauk, ministar uprave, potpuno je odustao od ideje da smanji broj od nevjerojatnih 127 gradova i 429 općina, ali razmatra novu – ukidanje županija, kojih je samo 21. Ipak je manje stranačkih župana nego načelnika.

Al Bundy iz Čakovca: Lesar si više ne može priuštiti nove mokasine

Dragutin Lesar, predsjednik Hrvatskih laburista, ne prihvaća ocjene političkih protivnika da je populist i demagog. Spreman je to pojašnjavati sve dok ga ne upitate koliko troši na cipele. “Sve iznad 200 kuna mi je skupo” – ispalio je usred intervjua Lesar i ostao živ. Ne samo to, već je pred novinarkom Večernjeg lista izuo cipele navodno stare sedam godina kojima je tri puta mijenjao đon. Lesar misli da to nije demagogija, baš kao što misli da saborska plaća nije velika. Veću je plaću imao, tvrdi Lesar, kao prodavač cipela u Šimeckom kada je Čakovcem paradirao u najskupljim mokasinama. Dobar prodavač uvijek nađe kupce za svoju robu.

Komentara 2

BU
bubimir
08:00 12.12.2012.

znači mogu ga kazniti samo ako krivo pedalira u briselu, ovdje mu čak i podilaze, vrlo lijepo, zar ne

PR
pramac
08:35 13.12.2012.

Svaka čast Edi,dobro si ih secirao,zaslužuješ veliki +

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?