Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predavanje profesora P. Kotlera: Kako pobijediti? Kriza je izazov!

07.04.2009.
u 14:40

25. rujna  2009. godine prof. Kotler dolazi u Hrvatsku, u Zagreb, gdje će održati jednodnevno predavanje za profesionalce marketinga iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Predavanje organiziraju ZŠEM (Zagrebačka škola ekonomije i managementa, www.zsem.hr) i MA-TE d.o.o. (www.mate.hr), izdavač hrvatskih prijevoda knjiga prof. Kotlera (Upravljanje marketingom, Osnove marketinga).

Sve detaljne informacije o predavanju možete provjeriti na web stranici www.kotler2009.com.

Philip Kotler, temeljem svog bogatog iskustva na globalnom tržištu pruža vam brojne primjere i poslovne slučajeve suvremenog marketinga. Prepoznajte u tome nove poslovne prilike za Vas, Vašu tvrtku i suradnike.

Profesor Kotler će i ovoga puta s Vama podijeliti svoja razmišljanja o budućnosti i izazovima marketinga u 21. stoljeću, te kako uspješno pobjeđivati u kriznim situacijama.

Dovoljna je samo jedna ideja koju ćete sa ovog inspirativnog događaja ponijeti sa sobom kako bi se sve uloženo višestruko vratilo i isplatilo. Stoga nemojte propustiti neponovljivu prigodu osobno čuti, razgovarati i fotografirati se s prof. Kotlerom!

Omogućite svom timu ljudi da prisustvuje predavanju te stekne nova znanja, iskustvo i kontakte koji će u budućnosti biti od velike važnosti i Vama i Vašoj tvrtki.

Pravovremenom narudžbom ulaznica na web stranicama www.kotler2009.com ili www.mate.hr osigurajte mjesto za Vas i Vaše suradnike na ovom nezaboravnom predavanju i cjelodnevnom događaju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?