Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.03.2011. u 12:00

Luka Bebić, predsjednik Sabora, rekao je da poskupljenje menija u saborskom restoranu za četiri kune „jest pomalo udar“ na zastupnički džep, ali se pohvalio da su odbili prijedloge za još većim poskupljenjem iako je „poskupilo sve“.

Da pomalo odobrovolji udarene zastupnike, Predsjedništvo Sabora donijelo je i odluku o povećanju kvalitete hrane. „Ima nekih primjedbi na kvalitetu, a dosad je bilo i vraćanja hrane“ – požalio se novinarima masterchef Luka Bebić na težak život hrvatske političke elite.

Imaš ženu – nemaš posao
Dobio otkaz u školi jer se oženio nakon razvoda
Petar Travaš, bivši vjeroučitelj u Opatiji, požalio se Ustavnom sudu zbog kršenja svojih prava. Travaš je prije pet godina izgubio posao u opatijskoj Gimnaziji samo zato što se nakon razvoda ponovno oženio.

Zbog toga mu je Katehetski ured Katoličke crkve zabranio predavanje vjeronauka, a škola dala otkaz. „Nemoralni“ Travaš zreo je za političara jer među njima ne manjka onih koji su se razvodili i po drugi puta govorili „da“.

Socijalna pomoć i za bogate
Po Milinovićevu zakonu štednja nije imovina
Ministar Milinović predstavio je prijedlog Zakona o socijalnoj skrbi i proslijedio ga Saboru. Ubuduće socijalnu pomoć neće moći dobiti obitelj koja u vlasništvu ima auto vrijedan 25.000 kuna, ali će zato obitelj bez auta s milijun kuna u banci – imati pravo na socijalnu pomoć!

To je stoga što po novom zakonu „u vrijednost imovine ne ulaze štednja, odnosno novčana sredstva na računima“.

Komentara 14

OB
-obrisani-
16:51 29.03.2011.

To mu je ostalo od Tudjmana...novac nije imovina.

RA
rasplinjač
12:34 29.03.2011.

Blesani su se toliko zapetljali u donošenje kojekakvih zakona i uvjeta da više ni sami neznaju što je dobro a što loše.....sve to pokazuje samo zaluđenost svojim veličinama, bez imalo saznanja o životu običnih ljudi i stanja u državi......

OB
-obrisani-
21:48 29.03.2011.

što je tu čudno od HDZ-a,pa svi se sjećamo gospođe lepej i zbog čega je dobila otkaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?