Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedovi psi opet preskočili u dvorište Nezirovićevih

Petrinja: Nakon patka Đure psi podavili i bijele zečeve

17.02.2009.
u 17:14

U dvorištu petrinjske obitelji Nezirević, u Ulici Ruđera Boškovića, opet nije bilo mira. Njemačka ovčarka i mješanac boksera, psi prvog susjeda Sandre Severa, preskočili su ogradu, navalili na zečinjak, rastrgali žicu i potamanili par bijelih odraslih orijaša. U vrijeme psećeg krvavog pira po tuđem dvorištu u obje kuće nije bilo vlasnika pasa i zečeva.

Opasne životinje
– U trgovini mi je susjeda javila da ne ulazim u dvorište jer su opet u njemu Severovi psi. Razdražljivim i opasnim životinjama to nije prvo prelaženje ograde. Prije godinu dana već ste pisali o patku ljubimcu Đuri, kojeg su razderali isti psi, a slično je stradalo mojih 11 pataka, više mački i sada dvije godine hranjeni zečevi, od milja nazvani Bjelka i Bjelko – u šoku i uzbuđenju od nevolje koja se ponavlja, na cesti ispred kuće žalila se Dragica Nezirević. Gradski higijeničar Robert Šubić htio je preko ograde uhvatiti razjarenog crvenkastog boksera i neuspješno utrošio čak tri sata. Pas je nadmudrio ljude, sakriven iza kuće preskočio je u svoje dvorište, ali i prenio jednog mrtvog bijelog zeca.

– Zbog Severovih pasa često dozivam policiju iz Petrinje, i sada su bili zbog novog pomora mojih domaćih životinja. Susjed ne živi u kući, dolazi povremeno, slabo pazi na pse, oni su divlji i agresivni. Imam zabilježeno pet najnovijih datuma njihova preskakanja, dolazili su policija i higijeničar – kaže D. Nezirović. Suprug Elvis radi na terenu, pa ona i sin Toni najčešće strahuju u vlastitu dvorištu.

Ispričnice zbog pasa
– Zbog razjarenih pasa ispred ulaznih vrata nekoliko puta nisam mogao iz kuće, pa su roditelji pisali ispričnice u osnovnoj školi i sada za srednju tehničku u Sisku. Noću dugo i jako laju, tako da u školu dolazim neispavan i umoran – žali se srednjoškolac. – Zbog tih zapuštenih i odlutalih pasa često me nazivaju Nezirovići. Opet ću podnijeti prijavu, javiti Upravi za veterinarstvo i udrugama koje skrbe o dobrobiti životinja – rekao je higijeničar R. Šubić.

Adresu ili telefon Sandra Severa ne zna nitko od susjeda u Boškovićevoj ulici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?