Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.07.2011. u 12:00

Kandidacijsku listu neke buduće Hrvatske remetinečke zajednice (HRZ) lako će popuniti ljudima od osobnog povjerenja, a jedina poteškoća mogla bi biti predizborna kampanja, koju je teško voditi iza rešetaka

Ivo Sanader, bivši premijer, vraća se iz Salzburga u Hrvatsku baš na vrijeme da se uključi u predizbornu kampanju i to - aktivno. Mada se protiv njega vodi pet istraga, on se smije i iz Remetinca kandidirati za saborsku fotelju na izborima u prosincu, jer mu to pravo jamči hrvatski Ustav. Kandidacijsku listu neke buduće Hrvatske remetinečke zajednice (HRZ) lako će popuniti ljudima od osobnog povjerenja, a jedina poteškoća mogla bi biti predizborna kampanja, koju je teško voditi iza rešetaka.

Mudrosti barbe Luke

Bebić osjetio veliku pripadnost samom sebi

Luka Bebić, predsjednik Sabora, komentirajući svoj skori odlazak u mirovinu izjavio je da se “veseli jednom pripadanju samom sebi više nego što je dosad pripadao samom sebi”. Veselju nema kraja.

Sretan zbog 600 kn

Značajna ušteda u budžetu Petra Čobankovića

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade, pohvalio se kako je poslije terapije hipnozom prestao pušiti nakon trideset godina. Čobanković je posebno “sretan što mu u džepu sada mjesečno ostaje oko 600 kuna više nakon što u Zagrebu poplaća stanarinu i režije”. Socijalno ugroženi ministar s plaćom od dvadeset tisuća kuna i pedeset hektara zemlje nije otkrio u što će investirati značajnu uštedu koju je ostvario prestankom pušenja.

Vrlo neobičan odvjetnik

Gredelj zatečen u intimnom odnosu 
s HDZ-om

Vladimir Gredelj, bivši predsjednik Udruge hrvatskih sudaca, promovirao se na stranicama Jutarnjeg kao “po mnogočemu neobičan odvjetnik”.

Da je neobičan svjedoči podatak da ustaje u šest sati i uzima u ruke “jednu od svojih devet skupocjenih gitara” pa svira sat vremena. Potom ostavlja gitaru, uzima reket i “odigra nekoliko partija tenisa”, da bi već u devet sati sjedio u odvjetničkom uredu, nadamo se ne posve znojan. Odgovorio je na sva pitanja osim najvažnijeg: hoće li zastupati HDZ. Na to pitanje, kaže, nije pristojno odgovoriti jer “spada u našu intimu”. Kakav superman - svira gitaru, igra tenis i intiman je s HDZ-om.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?