Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.11.2013. u 14:00

HTV je imao zvijezdu dana: Brunu Šimlešu koji je u emisiju “Svaki dan, dobar dan” doveo dvije osobe koje su promijenile spol. Senzacionalno.

Vijesti RTL-a. Blic intervju uživo sa sisačkom županicom Merzel. Novinarka Nataša Božić započinje razgovor nakon što je županica odlučila vratiti Audi od pola milijuna kuna i presjesti u Škodu. Kadar se iznenada širi i pokazuje je u punom sjaju.

U Sisku pada pokoja pahuljica snijega, ali županica se zaogrnula kišobranom kojim bi komotno mogla pokriti i sebe i svoj Audi 6. Takvom kišobranu ni tajfun Haiyan ne bi mogao nauditi. Pokraj nje novinarka RTL-a stoički trpi i snijeg i njezinu demagogiju... Dnevnik Nove. Opet idemo u Sisak. Sad je Andrija Jarak s druge strane. Snijeg je očito prestao jer županica sada više nema kišobran. Zapuhao je vjetar i županica se bori sa sjeverom, k'o svojedobno Edi Škovrlj na Masleničkom mostu. Andrija postavlja nezgodna pitanja: “Gdje vam je bila politička pamet..?” “Pa sve je bilo po zakonu, ja sam samo provodila odluku skupštine,” kaže ona.

“A zašto onda niste ostavili auto sebi ako ste u pravu?” Uglavnom, njezina demagogija nije pokleknula ni pred utjecajem strašnog Andrije... Dnevnik HTV-a. Opet Sisak. Gledamo prilog iz kojeg je sve jasno. I točka. Nema županice uživo. To je dobra mjera, bez populizma, Sanja Mikleušević pravilno je procijenila da ne treba instalirati županicu u zvijezdu dana. Uostalom, HTV je nešto ranije već imao zvijezdu dana: Brunu Šimlešu koji je u emisiju “Svaki dan dobar dan” doveo dvije osobe koje su promijenile spol. Senzacionalno. Šteta što HTV ovakvu poslasticu nije sačuvao za udarni termin poslije Dnevnika. Ono što su ispričali Marko, koji je od žene postao muškarac, i Iris, koja je postala žena, epohalne su hrvatske priče.

PLUS

“Fokus” je bio živahan, konačno ni Družijanić nije besmisleno prekidao goste kao što ima običaj. Jedino je sudac Željko Rogić malo zalutao, nije baš dorastao konkurenciji u studiju.

MINUS

Nova TV doista nam rijetko priušti dobar film. A kad ga i priušti, stavi ga u nenormalno doba, kao sinoć Full metal Jacket u 01.35. Kao da smo mi filmofili vampiri...

Komentara 3

MR
MrkiMedo
16:03 26.11.2013.

Sto se tice Fokusa, Druzijanic je ovaj puta zaista bio dobar. Strana ZA se puno bolje pripremila od PROTIV strane. Osim Rogica, nije niti prof. Krizmanic bila pripremljena. Kako objasniti da je na celu udruge koja se bori za prava homoseksualaca, a uopce ne zna koja oni prava imaju?

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
08:57 27.11.2013.

Volim dobar sarkazam pa sam uživao u tekstu. Nastavit ću čitati i slj. tekstove.

Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
14:41 26.11.2013.

Onaj Starcevic je pisao bolje od ovoga ! Mislim...velicina kisobrana. Stvarno nedopustiva katastrofa i nevidjen luksuz. To treba sankcionisati ocigledno. Danko Druzijanic nikada ne postavlja besmislena pitanja i prekida elegantno i vrlo razumno motivisano. Izuzetan voditelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?