Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.09.2010. u 12:00

Zabrinjavajuće je što netko u našoj diplomaciji smatra da to što je Ivo Sanader naknadno podmirio trošak karte za njegovu kćer iskupljuje grijehe sviju.

Borba s korupcijom nije samo trpanje u zatvor, već se na psihološkoj i političkoj razini dobiva upravo na svijesti o težini slučaja makar i samo knjigovodstvene uporabe državnih kartica za privatne potrebe dužnosnika i njihovih miljenika, koji misle da im njihova pozicija dopušta da se koriste državnim aparatom kada i kako to njima odgovora.

Bez obzira na to košta li to državni proračun ili ne. Stoga je zabrinjavajuće što netko u našoj diplomaciji smatra da to što je Ivo Sanader naknadno podmirio trošak karte za njegovu kćer iskupljuje grijehe sviju. Isto vrijedi i za predsjednika Sabora, suprugu mu i kćer.

Još je šokantnije da to ne samo javnost, kojoj predsjednik Sabora i Ministarstvo vanjskih poslova služe, već u Sanaderovu slučaju i nadležne institucije tek sad doznaju iako nakon sudske rasprave već iščekujemo pravomoćnu presudu. To znači da su ipak svi znali da rade nešto nedopustivo i da to treba skriti.

Je li privatizacija državnog aparata spojiva s čašću predsjednika Sabora te s hrvatskim težnjama prema EU?

Komentara 21

OB
-obrisani-
15:53 23.09.2010.

Na šta je spala naša Hrvatska... ..na Bebića i Josipovića... Nikako pobić komunistima ! Oli su side bile kose i lice bez dlaka sinonim za komunista?

OB
-obrisani-
11:55 23.09.2010.

To jest šokantno, ali nije li šokantnija činjenica da su i predsjednik Vrhovnog suda Branko Hrvatin i predsjednik države Ivo Josipović sinovi KOMUNISTA iz CENTRALNOG KOMITETA SKH !!!??? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A nije li još šokantnije što nije provedena lustracija ? Štoo nije oduzeta ogromna imovina pokradena u komunističkoj Hrvatskoj ? Što se o tome niti piše niti govori ? U usporedbi sa tim ukradene,pa naknadno plačene karte su sitnica.

OB
-obrisani-
12:00 23.09.2010.

Meni je šokantnije da je HDZ-ov predsjednik Sabora, Luka Bebić, 1971. proganjao proljećare i zatvorio lokalni ogranak Matice Hrvatske. Ali HDZ-u je ponašanje na štetu hrvatskih interesa ionako u opisu radnog mjesta. Možda i u Statutu. Pa me ne čudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?