Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.11.2009. u 18:04

Najveći pothvat izvela su trojica istarskih policajaca koji su u fušu skenirali originalne i printali falsificirane prekršajne obrasce.

Neimenovani policajac u Zagrebu naplaćivao je kazne iako je službeno bio na bolovanju i nije imao značku. Kada je postalo očito da radi u fušu, uhićen je prošlog petka. U fušu su radili i policajac koji je u Dubrovniku pretukao susjeda, kao i murjak iz Metkovića koji je čak oteo jednu maloljetnu osobu. Najveći pothvat izvela su trojica istarskih policajaca koji su u fušu skenirali originalne i printali falsificirane prekršajne obrasce na kojima su ispisivali kazne, a novac stavljali sebi u džep.

Vrijeme za jutarnju irigaciju kolona

Neven Ciganović, za kojeg je teško precizno odrediti što radi, dočekao je svoju stranicu u Jutarnjem. Tako čitamo da “obožava koloničku irigaciju”, drugim riječima, pražnjenje crijeva.

More ne damo, ali vam Getro rado prodamo

U sjeni velike nacionalne polemike oko arbitražnog sporazuma sa Slovenijom u ponedjeljak je Slovencima prodan veliki hrvatski trgovački lanac Getro. Prema pisanju Nacionala, obitelj Gucić dogovorila je sa slovenskim Mercatorom da po cijeni od pedeset milijuna eura preuzmu Getroove prodajne centre, robu i zaposlenike. Prodaja Getroa Slovencima prošlaje bez dramatičnih apela radnika i poštene inteligencije protiv prodaje tuđincima

Tomislav Mazal glasnogovornik svojoj supruzi

Ostavka Damira Polančeca, koji je od javnosti pobjegao na Krk, otvorila je pitanje novog ministra gospodarstva. Do donošenja drugačije političke odluke, na sjednicama Vlade u fotelji ministra gospodarstva sjedit će dosadašnja državna tajnica Tamara Obradović-Mazal. Tako će naslijediti i glasnogovornika ministra Tomislava Mazala, koji je u slobodno vrijeme njezin suprug. “Ne znam gdje je Polančec jer nisam više njegov glasnogovornik”, lukavo se izvukao Mazal na novinarski upit ovog vikenda, ali ta mu mudrost više neće upaliti. Kako glasnogovornik misli uvjeriti novinare da ne zna gdje mu je ministrica, pardon supruga?

Komentara 2

GV
goran vrtaric
16:57 13.11.2009.

Sto to znaci, sada tuku i lome rebra na \"crno\"?????

OB
-obrisani-
09:19 03.11.2009.

Prodaja Getroa Slovencima prošlaje bez dramatičnih apela radnika i poštene inteligencije protiv prodaje tuđincima =============== 0 A nisu se bunili kad su dosada radili za tuđinca Gucića Vjeku koji je jagnjevac s Kosova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?