Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOST KOMENTATOR

Napad je izgubio utakmicu

22.01.2008.
u 23:44

Nema očajavanja, nema bijele zastave! Izgubili smo utakmicu, ali nismo izgubili turnir. Je, izgledalo je ružno, ali nije to tragedija. Srijeda je nov dan. Jednostavno ništa nije išlo. Glavni krivac za to što se dogodilo je napad, prelako smo se razbijali na njihovu 6-0 obranu. Puno je lopti išlo na crtu, a tako se ne igra protiv 6-0 obrane.

Hvidt je skupio 17 obrana, ali to nije svjetsko čudo, ni on nije skidao nemoguće. Sve su to bili nepripremljeni šutevi koji su za njega bili lak zalogaj. Očigledno je da imamo problema u napadu, Lacković se teško nosi s neigranjem, Pero jako teško podnosi igranje svih 60 minuta...

I bez brige, sjećam se i naših gorih izdanja, i to baš protiv Danaca, oba puta u utakmicama za broncu. A Danske se ne sjećam u boljem izdanju.

Šanse dalje? Sami si ih stvaramo. Jučer si ih nismo stvorili. Sve su to iskusni igrači koji znaju da od kukanja nema ništa. Vjerujem da će pobijediti Crnogorce iako će njima to biti utakmica u kojoj će se boriti za svoju publiku u Crnoj Gori. Ma dobit ćemo ih, mislimo pozitivno!

Želite prijaviti greške?