Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.02.2012. u 12:00

Mladi Jastreb kaže da je i sam, kao zapovjednik prijavio neke lažne branitelje poput Damira Džebe, pripadnika krimi miljea koji je operirao po Njemačkoj dok su pravi borci branili Vukovar

Branko Borković, vukovarski junak, potvrdio je navode ministra Matića da je Vukovar 1991. branilo 1803 branitelja što je nespojivo s brojem od njih 6500 koji primaju mirovinu tvrdeći da su branili grad. Mladi Jastreb kaže da je i sam, kao zapovjednik prijavio neke lažne branitelje poput Damira Džebe, pripadnika krimi miljea koji je operirao po Njemačkoj dok su pravi borci branili Vukovar. Zbog te prijave prijetili su mu smrću i istjeran je iz MORH-a. Tko ga je istjerao? Pa suborci, ali Džebini.

Nova religija

U ime Čačića, Linića i agencije Fitch

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, kaže da u njegove riječi “možemo sumnjati”, u riječi Linića i Milanovića “i možemo i trebamo sumnjati”, ali u agenciju Fitch moramo vjerovati. Amen.

Hop za HAP

Ispraznili urede i punili putne naloge

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, nastavlja s otkrivanjem Čobankovićevog nasljeđa. Nakon što je otkrio da seljacima nisu isplaćeni poticaji i do četiri godine unazad, sada mu je za oko zapela Hrvatska poljoprivredna agencija. HAP ima vlastitih 1400 kvadrata koji u Križevcima zjape prazni, ali skupo plaća najam prostora u Zagrebu. A nije jeftino ni plaćati prijevoz djelatnicima HAP-a koji na posao dolaze iz – Križevaca.

Nervoza na HRT-u

Linićev buldožer primijećen kako se približava Prisavlju

Slavko Linić, ministar financija, nastavlja buldožerom raščišćavati teren oko proračuna. Nakon što je nimalo suptilno odgurnuo Vjesnik s državne sise, zaputio se poput Godzille prema Savi svjestan da ga na Prisavlju očekuje “majka svih bitaka”. Gostujući u emisiji Otvoreno nimalo diplomatski je najavio da na HRT-u ne treba raditi 3500 zaposlenih i time pokrenuo lavinu reakcija.

Na Linićevu je stranu stao čak i laburist Branko Vukšić koji primjećuje da HRT ima zaposlenika kao ORF, austrijska javna TV iako je Austrija bogata zemlja s duplo više stanovnika. Ali neće tako ostati. ORF otpušta tisuću ljudi, jer ih ne mogu plaćati.

Komentara 15

OB
-obrisani-
14:53 17.02.2012.

\"mladi jastreb\" je ubačeni udbo-agent, sa zadatkom da dejstvuje razbijački unutar rvacke

ST
standup
15:01 17.02.2012.

..mozda se \"mladi-Jastreb\", zaleti i u \"kokosínjac\"??

SA
Savjest
13:01 17.02.2012.

Krajnje je vrijeme da se Hrvatska ispriča Kini zbog sramotnog odnosa Vlade Hrvatske prema Predsjedniku Kine za vrijeme njegova posjeta Hrvatskoj te da pokuša popraviti štetu učinjenu time. Na taj bi se način dobila neophodna ravnoteža prema velikima, jer bii Kina imala realne koristi od Hrvatske ka države za izvoz svojih roba u EU i izvoz iz nje, dok EU ima samo negativan interes: ograničiti utjecaj Rusije i spriječiti dolazak Kine na Balkan. Ovo drugo više ne dolazi u obzir poslije neuspjelih posjeta gđe Merkel te gg. Barosa i Rompuya Kini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?