Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.04.2012. u 12:00

Ivan Mišetić, bivši predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, svjedočenjem u aferi Fimi media pojasnio je što je sve radio da zaradi veliku plaću.

Ne ide pa ne ide

Halo direktore

Ivan Mišetić, bivši predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, svjedočenjem u aferi Fimi media pojasnio je što je sve radio da zaradi veliku plaću. Osim što je morao voditi kompaniju, “često je rezervirao prijateljima karte”, a Sanaderu ih je čak osobno nosio u stan! Nisu to doduše bile obične avionske karte, već dvije karte za let u Ameriku i to prvom klasom, znatno skupljom i od business klase za koje mu je Sanader u Kozarčevoj iskeširao 160.000 kuna. Po toliki novac ne možeš poslati običnog vozača.

Ostali su samo foto albumi

Tko je Boži Biškupiću uništio starost

Božo Biškupić, bivši ministar kulture, slovio je godinama kao jedan od najbližih suradnika i prijatelja bivšeg premijera Ive Sanadera. Sada mu je i on okrenuo leđa, a o njihovom razlazu postoji i anegdota. Sanader je, prenosi Aktual, pokušao kontaktirati Biškupića, ali je umjesto odgovora na poziv od bivšeg suradnika dobio SMS s porukom “Hvala ti što si mi uništio starost”. Ostale su samo uspomene i zajednički foto albumi.

Ministri malih sportova

Badminton i kung fu u Banskim dvorima

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, pohvalio se da igra badminton u paru s predsjednikom zagrebačkog SDP-a Davorom Bernardićem. Tim neobičnim sportom Maras se odlično uklapa u novu Milanovićevu Vladu gdje ministri kao da se nadmeću tko će bolje promovirati neki od “malih sportova”. Tako se Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskoga sustava, na twitteru hvali “boćanjem na Jarunu”, Željko Jovanović, ministar sporta na rubu znanosti je već ušao u urbanu legendu dizanjem utega i penjanjem uz konop bez nogu, a Siniša Hajdaš Dončić, novi ministar prometa ne krije svoju sklonost vježbanju kung-fua.

Komentara 6

OS
osica
13:03 19.04.2012.

od svih sportova mislim da je krajnje je vrijeme za \"onu utrku - Homo si teć\"

BA
barilla
14:42 19.04.2012.

Biskupic je ipak i kasu jeo, i kasu mirisao. No puno gradjana - koji nikad nisu ni prisli loncu - a kojima su sanse u zivotu umanjene ili unistene zbog kriminala u vrhu vlasti jos ozbiljnije trebaju zahvaliti Sanaderu i slicnima.

NE
neverane
14:47 19.04.2012.

Jel sad karte nosi Tedeskiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?