Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.07.2011. u 12:00

M. Sanader se potužila i da jedva plaća Sanaderove telefonske pozive iz Salzburga

Mirjana Sanader, profesorica arheologije, jedva krpa kraj s krajem, mada ima plaću od deset tisuća kuna, otkriva Globus. Otkako joj je suprug pritvoren u Salzburgu, profesorica jedva podmiruje režije za vilu u Kozarčevoj ulici, koje zimi dosežu i do šest tisuća kuna mjesečno. Nešto je manje ažurna s plaćanjem režija za poslovni prostor u Šarengradskoj, gdje duguje 4.500 kuna, a potužila se i da jedva plaća Sanaderove telefonske pozive iz Salzburga. Kada ga prebace u Remetinec, barem će uštedjeti na telefonu.

Premijerka se pohvalila podrškom misice
Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, nakon posjeta novoj misici Nataliji Prici u hotelu Westin pohvalila se RTL-u da ima “podršku misice”, što joj je “veliki osobiti kompliment”. To se zove borba za svaki glas.

Šaško ostaje bez funkcije i bez povišice
Ivan Šaško, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, bit će smijenjen, javljaju kaptolski kuloari. Navodno je nadbiskup Josip Bozanić nezadovoljan radom monsinjora Šaška na Katoličkom sveučilištu, čiji je početak kasnio i trenutačno se odvija samo nastava iz povijesti sa 40-ak studenata. Sada može odahnuti i ministar Fuchs, od kojeg je Šaško tražio povećanje plaća svojih profesora 50 do 80 posto. Iz državnog proračuna, naravno.

Gorinšek posjet obitelji prikazao 
kao ratni zadatak
Karl Gorinšek, umirovljeni general i bivši zapovjednik Zbornog područja Osijek iz 1991., uključio se u Jutarnjem listu u priču o invaliditetu generala Slavka Barića. General Gorinšek je izjavio da je Barić postao invalid u prometnoj nesreći kad je putovao u posjet obitelji. “Naknadno, na njegovu zamolbu, da bi ostvario status invalida Domovinskog rata, potpisao sam mu da se prometna nesreća dogodila na ratnom zadatku”, hladno priznaje Gorinšek dodajući: “Ako su neki ostvarili invalidnost bježeći s bojišnice ili pijani u autu, mislio sam, zašto ne bih potpisao i Bariću.” Doista, zašto ne? Sve će to netko drugi platiti.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar pauk
pauk
19:16 14.07.2011.

kaj joj ne zemeju vilu pa nebu imala racuna.

NE
neverane
20:19 14.07.2011.

Perverzno je žalit se na plaćanje mjesečne, komunalne naknade za tri stančine u palačetini.

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
18:15 14.07.2011.

Ne dajte se prevariti. To bi lako mogla biti i finta,kako bi stala potraga za novcem. Kladim se da oni imaju još dobro sakrivenog novca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?