Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arome

Mirisne svijeće svaki dom pretvaraju u toplo utočište

svijeća
Martina Berger Bedić
17.01.2011.
u 13:00

Poznato je da je miris osjet koji potiče najviše asocijacija pa ne čudi pomama za mirisnim svijećama koje mnoge ljude vraćaju u neka sretnija razdoblja života.

Poznato je da je miris osjet koji potiče najviše asocijacija pa ne čudi pomama za mirisnim svijećama koje mnoge ljude vraćaju u neka sretnija razdoblja života. Organska svijeća kuće Durance ne sadrži štetne tvari, a s obzirom na to da gori čak 40 sati, pobrinut će se da vaš dom odiše omiljenim mirisom. Dolazi u nekoliko mirisa, a najprodavanija je ona s mirisom ruže.

Osim u Duranceu mirisne svijeće organskog podrijetla možete potražiti i u L’Occitaneu i Stendersu, a ni jedna ne sadrži parafinski vosak, već im je baza vosak od soje. Ako ste skloniji ekstravaganciji, oduševit će vas vjerojatno najpoznatije mirisne svijeće na svijetu, s potpisom pariškog Dyptiquea, koje možete nabaviti u zagrebačkom Floresu. U kategoriju luksuznijih, ali također dugotrajnih mirisnih svijeća s profinjenim aromama spadaju i svijeće kuće Sisley.

Ako vam se čini strašno skupim izdvojiti nekoliko stotina kuna za svijeću, možete potražiti jeftinije verzije u drogerijama, međutim one ne odišu tako profinjenim mirisima i nemaju ekološke certifikate.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lojtra
13:41 17.01.2011.

Ovih ste dana doznali što kokoši sve jedu a sada doznajemo da se od industrijskog otpada rade i svijeće. Da bi kokoši imale što mirisati :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?