Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.05.2012. u 12:00

Hajdaš Dončić jer u utorak na splitskom Ekonomskom fakultetu brani doktorsku disertaciju “Turistički klaster kao model endogenog lokalnog razvoja”

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, morat će početkom idućeg tjedna uzeti slobodan dan od svog resora i tiskati nove posjetnice s titulom dr. sc. Hajdaš Dončić jer u utorak na splitskom Ekonomskom fakultetu brani doktorsku disertaciju “Turistički klaster kao model endogenog lokalnog razvoja”. Profesori na splitskom fakultetu govore da se radi o jako dobro napravljenom i vrlo složenom doktoratu iz kojeg bi štošta mogli naučiti i čelnici u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Prisjelo mu

Kerumu nije ni do svečanosti ni do Sv. Duje

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, nije došao ni na svečanu sjednicu Gradskog vijeća u HNK o blagdanu Sv. Duje. Nema vremena, previše je zauzet rasprodajom ostataka svog poslovnog carstva.

Vila za direktore HEP-a

Manje telefoniranja za više rekreiranja

Zlatko Koračević, novi predsjednik uprave HEP-a, s novom funkcijom dobio je i novo mjesto za ljetovanje. Zahvaljujući razmetljivosti svog prethodnika Ivana Mravka, Koračević je naslijedio vilu Plat pokraj Dubrovnika. Riječ je o zgradi sagrađenoj tik uz more još u 19. stoljeću, a nedavno je u njeno renoviranje, piše 24express, uprava HEP-a utrošila pet milijuna kuna državnog novca. Vila sada ima petnaestak soba, kuhinju, tavernu, tenisko i nogometno (!) igralište te uređeni perivoj. I to nije sve, kako već kažu u reklami, jer HEP u svom sastavu ima i tvrtku Odmor i rekreacija koja upravlja odmaralištima na 23 lokacije. Samo se vi odmarajte i rekreirajte, sve će to narod platiti, samo će malo manje telefonirati po uputama velikog vođe Radimira Čačića Prvog.

Komentara 7

ZG
zorbas.grk
13:48 05.05.2012.

ne ovog prvog dopremjera treba poslati na Sejšele

ZG
zorbas.grk
13:49 05.05.2012.

bracek :-)

KF
KING FUY ANTIFAŠIZAM
12:47 05.05.2012.

da li je i ovo copy-paste doktorat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?