Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.11.2011. u 12:00

Tko bi se poželio hvaliti time što je na slabo prometnoj autocesti izletio s kolnika i zabio se u žičanu ogradu??

Dražen Bošnjaković, ministar pravosuđa, dva je tjedna mudro šutio o prometnoj nesreći koju je sam skrivio. Istina, pritom nitko nije stradao, vozač je bio trijezan i policija je nakon očevida podnijela prijavu protiv ministra. Novinari zamjeraju Bošnjakoviću što je to tajio, ali ruku na srce, tko bi se poželio hvaliti time što je u pola bijela dana, oko 13 sati, na slabo prometnoj autocesti izletio s kolnika, projurio travnatim pojasom i zabio se u žičanu ogradu? Tako loše ne voze ni u HNS-u.

Pankretić spržio više od milijun kuna

Božidar Pankretić, najdraži sin HSS-a i potpredsjednik stranke, prema financijskim izvješćima vodi najrastrošniju kampanju, skuplju i od HDZ-a i Kukuriku koalicije. U mjesec dana Pankretić je na promociju svog lika i djela spržio 1,14 milijuna kuna u svojoj 7. izbornoj jedinici i time izazvao ljubomoru stranačkih kolega. Goleme troškove promocije Pankretić pokriva donacijama koje je sam prikupio, a njegovu magnetsku privlačnost kod sponzora neki objašnjavaju time što je iz Vlade razdijelio sredstva za regionalni razvoj. Najjeftiniju izbornu kampanju vodi Furio Radin koji nema ni protukandidata ni kampanje ni donatora.

Kome se može požaliti opljačkani šef policije

Darko Car, načelnik zadarske policije, s punim pravom može pričati kako “s građanima dijeli dobro i zlo”. Šefu policije nepoznati lopovi provalili su u stan. Opljačkani građani mogu se požaliti šefu policije, ali kome da se požali on?

Komentara 11

DU
Deleted user
12:41 30.11.2011.

Nikako ne mogu shvatiti kakva je veza između incidenta (slučajnog događaja kojemu uzrok nije stanje vozača) HDZ-ova ministra i prometnih nesreća izazvanih od strane HNS-ovi članova u kojima je nedvojbeno dokazano da su vozači krivi (pijanstvo, prevelika brzina). Isto takoo molim da pobrojite i ostale Čačićeve prometne nesreće i učinjene štete, koje nitko ne spominje. Iz kojih će biti vidljivo da Čačiću treba trajno oduzeti vozačku dozvolu jer čovjek očito ima psihičkih i/ili fizičkih problema.

AR
ariesrevelator
12:47 30.11.2011.

Uzrok nije stanje vozača ??? Što, auto je sam od sebe sletio ? Bojim se da je njegovo stanje takvo, da ni ne treba biti u \"drugom stanju\" ... O tomu se radi. Možda se sad može shvatiti uz ovaj \"hint\" ?

BI
billynik
11:11 01.12.2011.

Ne kužim kome je to Bošnjaković trebao reći da je imao nesreću osim policiji, što je trebao nazvati večernji list?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?