Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.09.2010. u 12:00

Nedjeljko Mihanović, bivši predsjednik Sabora, objavio je opsežnu knjigu na 650 stranica “Tuđmanova baština”, u kojoj se politički obračunava sa svojim suvremenicima, od Domljana, Budiše, Mesića, Pašalića, Valentića, Račana do Sanadera.

Tračevi s groblja
Za promociju se potrudio sam autor bombastičnom tvrdnjom da je Sanader bio suradnik Udbe, a sam se pobrinuo i za vjerodostojnost izjavom da je za to čuo od jednog Sanaderova suradnika na pokopu dr. Branka Jelića u Dolcu. Nije uvjerljivo, ali dobro zvuči.

Iznenađen i uvrijeđen: Šuker se čudi što savjetnik dijeli savjete
Ivan Šuker se čudi što je porezni savjetnik Hrvoje Zgombić preporučio ulagačima da ne investiraju u Hrvatsku. Zašto se čudi, pa ni njegov bivši premijer Sanader ne investira kod nas, nego u Austriji!

Zakon iz 
prošlog stoljeća: Šundov bi kaznu mogao platiti u dojč-markama
Jure Šundov, splitski dogradonačelnik, zbog fizičkog napada na splitske studente mogao bi biti kažnjen na Prekršajnom sudu. Proglasi li ga sud krivim, mogao bi platiti novčanu kaznu od pedeset njemačkih maraka.

Ova bizarnost posljedica je postojanosti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira koji je preuzet iz bivše države i zorno pokazuje koliko smo brzi u usklađivanju zakona s Europom. Marka je ukinuta još 2001.

Filantrop našeg doba: Jurica promovirao Hrvatsku u fast food restoranu
Neven Jurica vjerojatno se ne može obraniti od poziva građana koji žele da im sredi avionsku kartu za let po SAD-u, ali otkriće da je bivši veleposlanik peglao državnu karticu čim bi ga netko lijepo zamolio, bacilo je novo svjetlo na tog filantropa.

Nije Jurici bilo mrsko niti počastiti gladne, a s obzirom na to da je u fast food restoranu Friday’s platio račun od 1779 dolara, možemo samo zamisliti kako su mu gosti pljeskali kada je povikao: Dupli čizburger i veliki pomfrit za sve, Hrvatska časti! A nakon što je promovirao našu zemlju u pečenjarnici, s punim je pravom kupio cigare vrijedne 1226 dolara. Neka ide sve u dim.

Komentara 15

BT
biracko-tijelo
14:10 24.09.2010.

Nije uvjerljivo, ali dobro zvuči. Ne samo da dobro zvuci, nego postaje i uvjerljivo. Mesic, Nobilo, Sanader, Polancec koji se opredjeljuje za njih a ne za vladajucu stranku jer ih ocito smatra jacim... Mozaik se polako slaze.

TO
Tomboy
15:17 24.09.2010.

Nisu to nikakvi \"Tračevi s groblja\" moj Jurkoviću,a ako ti misliš da je Nedjeljko Mihanović \"tračer\" onda si ti obično škrabalo!! I dr.Branimir Jelić nije pokopan u \"Dolcu\" nego u Donjem Docu,u Poljičkoj republici,neznalico!!

TO
Tomboy
17:43 24.09.2010.

@profesorzag Obožavali su ga naivci,isprani (medijima) mozgovi i karijeristi,uostalom obožavala ga je, npr.i Jelena Lovrić,Davor Bljutković,Zlatko Gall...i slične novinarske \"perjanice\", sve dok je \"uspješno\" odrađiva prljave poslove po njihovim željama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?