Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački sajam nautike

Vodimo vas na sajam Nautike!

Sajam nautike
Foto: PR
1/2
13.02.2015.
u 14:55

Zagrebački nautički sajam održati će se od 18. do 22. veljače 2015. u 5 paviljona  Zagrebačkog velesajma, a u svom 24. izdanju izložiti će bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje, te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji.  Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

Sajam nautike organizira i ronjenje; u paviljonu 10a bit će postavljen bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.

Svaki posjetitelj sa kupljenom ulaznicom može sudjelovati u bogatoj nagradnoj igri i osvojiti gumeni čamac YAM 310S  s vanbrodskim motorom Yamaha F6CMHS, vikend krstarenje za 6 osoba na jahti Mirakul i brojne druge atraktivne nagrade. Više o nagradama za posjetitelje pročitajte ovdje.

Ako i niste ozbiljan kupac, svoj dolazak na sajam shvatite kao zalog za budućnost jer možda baš primjerak u koji se zagledate bude vaš već sljedeće godine!

6 ulaznica čeka na vas!

Večernji list i Zagrebački velesajam vas vode na 24. sajam Nautike. Odgovorite na pitanje „Kako zamišljam svoj idealan brod?“ i popunite obrazac koji se nalazi ispod. Tri najkreativnija odgovora osvojit će 2 ulaznice. Natječaj traje do ponedjeljka 16. veljače u 16 sati. Dobitnike objavljujemo u utorak 17. veljače.

Prijave su završile.

Želite prijaviti greške?