Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vodimo vas na koncert legendarnog Miše Kovača

MIšo Kovač (1)
Hamar Media
PR
Autor
PR članak
23.10.2012.
u 11:00

Legenda hrvatske glazbene scene, Mate Mišo Kovač, nastupit će u riječkoj Dvorani mladosti 26. listopada u 20.30 sati. Vecernji.hr je za svoje čitatelje osigurao 5 x 2 ulaznice!

U posljednje dvije godine Mišo nije samostalno nastupao u Rijeci i njenoj okolici tako da su ga se oni koji njegove pjesme vole stvarno zaželjeli. Mate Mišo Kovač, nastupit će u riječkoj Dvorani mladosti, 26. listopada s početkom u 20:30 sati. Dodatnu draž koncertu dat će Mišina kćer Ivana Kovač koja će biti specijalni gost koncerta.
"Sretna sam što ću nastupati uz Mišu i što su organizatori tako odlučili. Iako nije zahvalno izaći na binu iza njega, za mene je to ponajviše emotivan doživljaj i veselim se
."

Uključite se!

Bez obzira na godine, Mišo je u punoj snazi i garantira nezaboravan provod, a vecernji.hr svojim čitateljima poklanja 5 x 2 ulaznice za ovaj spektakularni koncert. Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac u nastavku do sutra, 24. listopada u 11h i odgovoriti nam na pitanje Zašto baš ja zaslužujem ići na koncert? Najkreativnije odgovore nagrađujemo i objavljujemo ovdje! Sretno svima!

Prijave su završile!

Sretni dobitnici su:

Hedviga Borjanić, Beli Manastir
"Mišu obožavam i pratim još od prvog njegovog hita "Draga nemoj plakati" i pobjede na festivalu "Vaš šlager sezone" pa do danas.  Znam sve njegove pjesme , a imam još i njegove prve ploče koje su dostigle platinasti tiraž. Obožavam njegov glas i sve njegove pjesme."

Mladen Lapov, Matulji
"Iz srca sam Dalmacije
baš kao i Mišo,
Iz tog bi razloga
ja na koncert iš'o!"

 Maja Slivnja, Zagreb
"Mišo je legenda i ja ga obožavam. Njegove pjesme slušam od rođenja (47 godina). Nikako ne propuštam njegove koncerte u Zagrebu i okolici.  Ako ovoga puta dobijem karte, povest ću mamu na koncert. Unaprijed vam se zahvaljujem."

Miljenko Ferenčak, Crikvenica    
"Zašto baš ja,pa zato jer mi je prezime fetivo Dalmatinsko,nema greške,zar ne ? ;) a uz to sa mojih 41g. u najboljim sam godinama da pružim sve najbolje od sebe na Mišinom, to će mi biti četvrti, koncertu. Ne moram vam ni govorit da Mišu OBOŽAVAM!"

Matija Pavlek, Zagreb
"Ja sam Mišin obožavatelj od kad je počeo pjevati."

Dobitnici će biti kontaktirani telefonskim putem. Čestitamo!

VAŽNO! Prilikom ispunjavanja nagradnog obrasca u polje "Adresa" potrebno je upisati i GRAD. Prijave koje ne sadržavaju navedeni podatak nisu važeće.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?