Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji te vodi na koncert Mozartina u HGZ-u!

Mozartine
PR
Autor
PR članak
21.05.2012.
u 15:00

Darujemo ulaznice za koncert, 26. svibnja 2012. u 20 sati u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, Gundulićeva 6

Mozartine su na jesen nastupima u New Yorku, New Jerseyu i Newarku oduševile Amerikance, u prošloj sezoni surađivale su s Damirom Urbanom, Nenom Belanom, Lanom Kos, Dionne Warwick, Simfonijskim orkestrom HRT-a, Acoustic Projektom Zagrebačke filharmonije i brojnim drugima, a u subotu pjevaju samo za svoje Zagrepčane..
 
Pjevački studio Mozartine broji čak pet ansambala: dječji zbor Schubertine, dječji zbor Papandopuline, dječji zbor Mozartine, djevojački zbor Mozartine i Ex Mozartine, koji će svi nastupiti na koncertu u zagrebačkom Hrvatskom glazbenom zavodu ovu subotu, 26. svibnja s početkom u 20 sati.

Ovi izvrsni pjevački zborovi sastavljeni su od djevojaka i djevojčica u dobi od 6-26 godina, a zajedno broje više od 150 članica koje su tijekom prošle sezone postigle velike uspjehe u klasičnoj, ali i u pop-rock glazbi, surađujući na brojnim projektima i s brojnim glazbenicima kao što su Damir Urban, Vanna, Neno Belan, Dionne Warwick, grupa Vatra, Ivana Kindl, Ivana i Marija Husar, Lana Kos, Ivo Gamulin Gianni, Simfonijski orkestar HRT-a, Acoustic Projekt Zagrebačke filharmonije i drugi. Osim u Zagrebu, Mozartine su u prošloj sezoni oduševile i u Dubrovniku, Grazu (Austrija), Augsburgu (Njemačka), New Yorku, Newarku, New Jerseyu (SAD) i drugdje.
Pozivamo sve Zagrepčane, ljubitelje klasične glazbe i zborskog pjevanja, općenito da nam se pridruže ove subote, 26. svibnja 2012. u 20 sati u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, Gundulićeva 6.

Veselimo se vašem dolasku te vjerujemo da ćete uživati uz zvukove Mozarta, Debussyja, Magdića, Matetića-Ronjgova, ali i uz modernije zvukove današnje pop-rock glazbe u zborskim obradama, uz glasovirsku pratnju vrhunskog Maria Čopora, a uz dirigentice Sonju Rem, Martinu Divjak i Ivu Rem.
Vidimo se u HGZ-u!
 
Pratite Mozartine na webu: www.mozartine.hr
Ili na Facebooku:
 http://www.facebook.com/pages/Mozartine-Official-FanClub/252943274757432
Slušajte Mozartine na youtube-u:
http://www.youtube.com/watch?v=B9CYuqbTw2o
http://www.youtube.com/watch?v=xG0yuWTaQKo

Večernji daruje
Ako želite na koncert, slijedite link do naše aplikacije na Facebooku Vecernji.hr vas vodi na evente, gdje darujemo ulaznice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?