Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

"Što me nisi primio, a mog'o si...?" Sarajevska "Audicija" opet u Zagrebu

audicija
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/2
17.12.2015.
u 12:46

Želite li čuti poznati sarajevski humor? Urnebesno zabavna "Audicija“ ima svoju vjernu publiku, a vi u petak, 18. prosinca, postanite dio nje.

Hit-predstava "Audicija" svojim sarajevskim šarmom i humorom od 1984. godine obara rekorde gledanosti, a i danas puni dvorane. Svakom izvedbom dokazuje kako dobar humor koji uključuje aktualne situacije te smiješne zgode i nezgode glavnih likova ima svoju vjernu publiku.

To potvrđuju rasprodane predstave u hrvatskim gradovima – Slavonskom Brodu, Splitu, Zagrebu, Opatiji i Karlovcu – gdje se traži karta više kako se ovaj spektakl ne bi propustio.

Poznati likovi nastavljaju svoju turneju ovoga tjedna u Kinu Studentski centar u Zagrebu, a najnovije informacije i termine ostalih predstava možete pratiti na www.audicijanincic.com. Ulaznice za predstavu pronađite u sustavu Eventim ili u dvorani na dan predstave. 

"Audicija" će vam se sa svojim likovima uvući pod kožu i nasmijati vas toliko da će vas zaboljeti trbušni mišići, a bore na licu se zagladiti. Dobro je poznat legendarni citat Marinka Ćutuka "Ja čet'ri sata čamim čekajući k'o budala..."

"Audicija" se koristi humorom kako bi se dotaknula svakodnevnih tema koje nas okružuju, a publiku puni dobrom i pozitivnom energijom koja je danas potrebnija nego ikad. Predstava koja se godinama približavala malom čovjeku odigrala se više od 3000 puta i pogledalo ju je više od 2,000.000 ljudi u susjednim zemljama. Apsolutni je hit jer privlači sve slojeve gledateljstva, progovara o svim strahovima, željama i snovima.

Osvojite!

Otkrijte zašto je "Audicija" toliko posebna i ne propustite smijeh i dobru zabavu u Kinu Studentski centar u Zagrebu u petak, 18. prosinca, u 20 sati. Pet najbržih čitatelja koji pošalju mail naslovljen "Audicija" na marketing@vecernji.net s osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) osvojit  će po dvije ulaznice za ovu kultnu predstavu.

Sretno!

Sretni dobitnici su Siniša Lončarić, Anita Zelić, Vladimir Rakoš, Domagoj Kapetanić i Tijana Đakić. Čestitamo i želimo im odličan provod!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?