Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NAGRADNE IGRE

"Premium Večernjeg lista i Megabon vas nagrađuju"

hotel Mozart
Foto: Megabon
1/3
09.10.2015.
u 12:41

Na temelju čl. 67. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6h/1, OIB 92276133102 priređuje nagradnu igru naziva « Premium Večernjeg lista i Megabon te nagrađuju ».

Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list i Megabon.

Članak 3.
Nagradna igra « Premium Večernjeg lista i Megabon te nagrađuju » počinje 12.10.2015. i traje do 31.10.2015.

Članak 4.
Nagradna igra počinje 12.10.2015. Večernji list – Premium nagrađuje korisnike koji se u razdoblju trajanja igre, zaključno s 31.10.2015. pretplate na godišnji vremenski pristup.

Članak 5.
Fond nagrada za nagradnu igru « Premium Večernjeg lista i Megabon te nagrađuju » čine 3 nagrade u iznosu od 6811,00 kuna s uračunatim PDV-om, a nagrade su:

1. nagrada: 1 x aranžman, dva noćenja u dvokrevetnoj sobi u hotelu Mozart 5* u Opatiji; ukupne vrijednosti 3368,00 kuna. Nagrada uključuje:

  • 2x polupansion za 2 osobe
  • 2 dana neograničenog korištenja wellness centra (japanska i turska kupelj , finska i infracrvena sauna, spa zona)
  • 1x 20 minutna masaža lica za žene
  • 1x 20 minuta masaža stopala za muškarce
  • korištenje fitness centra

2. nagrada: 1 x aranžman, dva noćenja u Standard sobi za 2 osobe u Grand hotelu Rogoška, Rogoška Slatina u Sloveniji; ukupne vrijednosti 1948,00 kn. Nagrada uključuje:

  • 2x polupansion za 2 osobe
  • Bocu mineralne vode na dan dolaska
  • Korištenje hotelskog bazena, fitnessa i saune u Spa & Beauty wellness centru
  • Korištenje kupaćeg ogrtača
  • 1x dnevno ručnike u Spa i Beauty centru
  • Bon u vrijednosti od 10 €/osoba u Spa i Beaty centru
  • Animacijski program u hotelu

3. nagrada: 1 x aranžman, dva noćenja u Superior dvokrevetnoj sobi za 2 osobe u hotelu Hollywood, Sarajevo u Bosni i Hercegovini; ukupne vrijednosti 1495,00 kn. Nagrada uključuje:

  • 2x polupansion za 2 osobe
  • Tradicionalni bosanski kolač za dobrodošlicu
  • Korištenje bazena, saune i fitnessa

Priređivač se obvezuje uplatiti 5% vrijednosti fonda Hrvatskom crvenom križu.

Članak 6.
Svi sudionici u nagradnoj igri « Premium Večernjeg lista i Megabon te nagrađuju » mogu osvojiti samo jednu nagradu naznačenu u članku 5. ovih pravila, pod uvjetom:

- da se pretplate na godišnji vremenski pristup Premiumu za vrijeme trajanja nagradne igre, od 12.10.2015. do 31.10.2015. godine.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo aktivni pretplatnici Premiuma Večernjeg lista. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo punoljetni sudionici.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i članovi njihove uže obitelji.

Članak 7.
Tročlana komisija nadzirat će javno izvlačenje nagrada naznačenih u članku 5. koje će se održati 2.11.2015. u 10 sati u prostorijama Večernjeg lista d.o.o.

Dobitnici koji osvoje nagrade u nagradnoj igri « Premium Večernjeg lista i Megabon te nagrađuju » bit će objavljeni na portalu Večernjeg lista najkasnije 5 dana nakon izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri / dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od Večernjeg lista i njegovih partnera.

Članak 8.
Priređivač i partneri nagradne igre osiguravaju nagrade iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju. Nagrade nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu. Dobitnici će biti obaviješteni o preuzimanju nagrade u roku 8 dana od izvlačenja. Nagrada se preuzima osobno na način da dobitnik izrealizira nagradni paket u dogovorenom terminu (kroz dobiveni Megabon kupon). Svi nagradni paketi su iskoristivi do 28.12.2015. i u tom periodu dobitnici trebaju izrealizirati dobivenu nagradu. Ako to ne učine, odnosno, ne iskoriste dobiveni nagradni paket do dogovorenog termina, smatra se da je nagrada iskorištena. Rok za preuzimanje Megabon nagradnog kupona je najkasnije 30 dana od objave dobitnika. Pravila nagradne igre će biti objavljena na web portalu Večernjeg lista.

Članak 9.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u navedenom roku od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri. Po isteku tog roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 10.
Priređivač nagradne igre može istu staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cijelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak 11.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila.
U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

KLASA: UP/i-460-02/15-01/578
URBROJ: 513-07-21-01/15-2

Zagreb, 5.10.2015.
Večernji list d.o.o.
Direktor marketinga
Norman Mueller

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?