Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Premium i e-večernji nagrađuju

Tablet
Foto: PR FOTO
06.11.2015.
u 15:35

Pretplatite se na web izdanje Večernjeg lista - Premium ili e-večernji i osvojite Tablet Prestigio MultiPad.

Čitajte najkavitetniji sadržaj na internetu i sudjelujte u nagradnoj igri. Od 9. do 23. studenog pretplatite se na Premium ili e-večernji i ulazite u nagradnu igru u kojoj tri pretplatnika nagrađujemo sa tabletom.

Zašto se pretplatiti?

Aktualne teme sagledane iz kuta poznatih Hrvatskih kolumnista, tematski specijali, dokumentarni filmovi, ekskluzivni intervjui,  i brojni drugi sadržaji koji svakodnevno obogaćuju našu ponudu čine Premium jednistvenim! Mnogi čitatelji su prepoznali razliku!

Ako vam je draže čitati na internetu tiskano izdanje Večernjeg lista, pretplatite se na e-večernji. Neka vam tiskano izdanje Večernjaka bude dostupno uvijek i svugdje.

Sve što trebate napraviti je pretplatiti se na digitalno izdanje Večernjeg lista, E-večernji ili na Premium sadržaj u trajanju od 1 mjeseca za samo 61 kunu. Svi koji se pretplate u tom periodu na jedno od navedenih izdanja ulaze u nagradno izvlačenje.

Nagradna igra počinje u ponedjeljak, 9.11. i traje do ponedjeljka, 23.11.2015. Tri najsretnija pretplatnika osvojit će tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+.

Otkrijte mogućnosti on-line listanja tiskanog izdanja ili postanite dio PREMIUM zajednice, a mi ćemo vas za to nagraditi vrijednim nagradama.

Za pretplatu na Premium izdanje kliknite ovdje.

Za pretplatu na e-večernji pošaljite svoje osobne podatke na mail e-vecernji@vecernji.net s naznakom Premium i e-večernji nagrađuju.

Pravila nagradne igre možete pročitati ovdje.

Sretni dobitnici su Tatjana Ilić iz Zagreba, Mladen Paradžik iz Zagreba i Damjan Gemović iz Popovače. Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?