Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za Natali Dizdar & Trio u klubu Sax!

Natali Dizdar
Foto: Foto: Mario Pavlović
26.10.2015.
u 10:34

Prelijepa Natali Dizdar ovaj put ozbiljno koketira s jazzom, a po prvi put u Zagrebu nastupit će u formi glazbenog trija i izvodit će program odabranih pjesama te svoje najveće hitove.

Natali Dizdar i ove jeseni dolazi u klub Sax, a publika u Zagrebu imat će priliku čuti ovu vrhunsku glazbenicu u nešto drugačijem izdanju.

Uz pratnju vrsnih glazbenika: Zvjezdana Ružića na klavijaturi, Zvonimira Šestaka na bas gitari/kontrabasu i Ivana Levačića na bubnju, u intimnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba izvest će svoje najveće hitove i odabrane pjesme omiljenih glazbenika u zavodljivim jazzy aranžmanima.

Ulaznice su u pretprodaji od petka, 23. listopada, i mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 70 kuna te po cijeni od 90 kuna na dan koncerta. Broj ulaznica je ograničen.

Osvojite!

Dva najbrža čitatelja koja u četvrtak, 29. listopada, od 15 sati pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona) na mail marketing@vecernji.net osvojit će dvije ulaznice za koncert 26. studenog u klubu Sax!

Sretno!

Sretne dobitnice su Andrea Tuškan iz Zagreba i Ankica Penava Pejčinović iz Zagreba. Čestitamo i želimo im odličan provod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?