Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Na show „Što je muškarac bez trikova“ idu...

Satiričko - iluzionistički show Luke Vidovića
Foto: PR FOTO
12.03.2014.
u 14:57

Stand-up komičar, iluzionist i veliki humanitarac Luka Vidović, ponovo starta sa satiričko – iluzionističkim showom „Što je muškarac bez trikova“, u Bulldog Pub-u 19. ožujka od 20 sati.

Za sve posjetitelje portala pripremili smo natječaj u kojem darujemo 5x2 ulaznice za polu-cabaretsku večer, gdje ćete sjesti, uživati i smijati te barem nakratko, u svojim mislima, pobjeći od surove svakodnevnice. Sudjelujte u natječaju i provedite večer u dobrom društvu uz obilje smijeha.

Natječaj traje do petka 14. ožujka u 10 sati, a nagrađujemo svakog dvadesetog prijavljenog. Svaki sudionik jednom mail adresom može sudjelovati u natječaju.

Sretni dobitnici dvije ulaznice su:
Damir Mulković
Katarina Holek
Maja Vitez
Karolina Rabik
Sara Žeruk
O načinu preuzimanja ulaznica dobitinici su obaviješteni mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?